BYD er en spennende og solid produsent. Og ikke minst har de leveringsklare biler.
17-06-22

Birger N. Haug blir BYD-forhandler

Birger N. Haug blir BYD-forhandler

Birger N. Haug blir BYD-forhandler i Oslo og på Gardermoen. Dette er det 7. merket vi forhandler. «Vi gleder oss veldig til å selge BYD» sier administrerende direktør Vidar Eriksen i Birger N. Haug. «Vi tror produktene fra BYD passer godt inn hos oss. Det er produkter vi ikke tilbyr i dag». Et av produktene er blant annet den romslige 7-seteren BYD Tang.

«BYD er en spennende og solid produsent. RSA er dynamiske, og produktene har riktig profil» oppsummerer Eriksen.

Leveringsklare biler

De berømte rosinen i pølsa er at BYD i tillegg er leveringsdyktige i øyeblikket. «Leveringsdyktighet er sjelden vare i dag» sier Eriksen.

Har plass til flere merker

Birger N. Haug har i dag 8 lokasjoner fra Drammen og Follo i sør til Gardermoen i nord. Oslo og Gardermoen har de største anleggene. Her er det er det fremdeles rom igjen å fylle, med riktige produkter. I løpet av sommeren flytter Birger N. Haug fra de to eksisterende anleggene på henholdsvis Vøyenenga og Rud inn i et nytt stort anlegg på Rud. «Dette blir en fantastisk lokasjon», sier Eriksen. Her har Birger N. Haug inngått et samarbeid med Bilia om salg av Outlet bruktbil. «På Rud er det fremdeles plass til flere spennende merker», legger Eriksen til.

Les mer på byd.no

Vidar Eriksen

Vidar Eriksen - adm. direktør i BNH.