Norge var det første landet i Europa som fikk det eksklusive bilmerket BYD. Nå kan vi endelig tilby BYD hos Birger N. Haug i Asker og Bærum!
11-07-23

BYD i Asker og Bærum

Elbilfavoritten BYD har nå ankommet Asker og Bærum, og det er jubel hos Birger N. Haug på Rud, som nå tilbyr det populære kinesiske bilmerket. Med BYD på plass er salgsforventningene høye.

BYD, er verdens største produsent av elbiler, og er også kjent for å produsere sine egne komponenter, inkludert batterier. De kom til Norge for to år siden, og siden da har salget gått svært bra. Ifølge salgssjef Simen Wøien Christensen ble det solgt 3000 BYD-biler i Norge i fjor, og han forventer at antallet vil øke med flere nye modeller tilgjengelig i år. Birger N. Haug Asker og Bærum viser nå frem tre BYD-modeller: Tang, HAN og Atto3. BYD Tang, en syvseters familiebil med firehjulstrekk, er så langt den mest solgte BYD-modellen i Norge.

BYD er kjent for sitt engasjement for premiumklassebiler. Salgsteamet hos Birger N. Haug Asker og Bærum er imponert over kvaliteten på bilene, og roser komforten, batteriteknologien og det faktum at bilene gir mye for pengene. "Det er skikkelig premiumklasse, både på grunn av komforten når du sitter i bilen, og hva du får for pengene. Sammenliknet med andre biler med samme kvaliteter er denne veldig mye for pengene," sier selger Yaser Ihsan.

En av de mest spennende funksjonene ved BYD-biler er den avanserte batteriteknologien. BYD har utviklet sitt eget såkalte Blade-batteri, kjent for sin holdbarhet, høye sikkerhetsnivå og utmerkede temperaturtoleranse.

BYD HAN, en sedan med firehjulstrekk og en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 3,9 sekunder, er en annen modell som vises frem hos Birger N. Haug Asker og Bærum. Bilen har et Blade-batteri som standard, og med sin batterikapasitet på 85,4 kWt, tilbyr den en rekkevidde på 521 km. BYD Atto3, en helt elektrisk SUV med et unikt design både innvendig og utvendig, er også til stede i utstillingen. Denne bilen tilbyr en rekkevidde på 420 km og har en akselerasjon fra 0-100 km/t på bare 7,3 sekunder.

Birger N. Haug Asker og Bærum er klare til å vise frem hva denne elektriske bilgiganten har å tilby. For mer informasjon, eller for å avtale en prøvekjøring, kan du kontakte Birger N. Haug Asker og Bærum. Du får også kjøpt BYD hos Birger N. Haug Gardermoen og Oslo.