Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Eie, leie eller abonnere på bil?

Salgskonsulent i dialog med kunder
Det finnes mange muligheter når det kommer til anskaffelse av bil. Ut fra behov, økonomi og livssituasjon er vi opptatt av å kunne tilby det som passer deg best. Velg mellom å kjøpe, leie eller abonnere.

Kjøpe bil

Birger N. Haug har stort utvalg biler i ulike prisklasser. Dersom du foretrekker å eie bilen din selv, enten om du ønsker en splitter ny, nesten ny eller en eldre bruktbil, er sjansen stor for å finne en som passer deg.

Fordelen med å eie sin egen bil er at du selv kan bestemme hvor lenge du skal ha bilen. Dersom du har behov for finansiering kan man i stor grad velge en nedbetalingstid/beløp som passer din økonomi. Du får skattemessige rentefradrag på billånet og du har friheten til å ta egne vurderinger om bilens verdi og tilbudt innbyttepris ved et eventuelt salg.

Dersom du er opptatt av å eie din egen bil er kjøp med eller uten lån et godt alternativ for deg!

Leie bil (privatleasing)

Vi tilbyr leasing på alle våre nye biler. Leasing er et godt alternativ hvis du har lyst på en rimeligere inngangsbillett til en splitter ny bil. Dersom du liker å bytte bil etter 2 – 4 år, er privatleasing et trygt valg for deg. Den største fordelen med privatleasing er forutsigbarhet:

  • Du får en ny og sikker bil
  • Du vet hva du skal betale hver måned
  • Du slipper å binde opp kapital utover forskuddsleien/innskuddet
  • Du slipper å selge bilen etter leasingperioden, og unngår dermed risikoen for bilens verditap

Les mer om privatleasing

Abonnere på bil

Birger N. Haug tilbyr bilabonnement gjennom SHFT. Abonnementet har ingen bindingstid og er inkludert forsikring, service, dekkskift med dekkhotell og veihjelp. Et abonnement kan være nyttig dersom du er usikker på hvilken bil du har behov for, du ønsker å teste ut ulike biler i en lengre periode eller om du ikke ønsker å binde deg til en avtale utover 1 måned.

Les mer om bilabonnement

Vi bistår mer enn gjerne med råd og veiledning dersom du vurderer anskaffelse av bil.

Kontakt oss

Footer