Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

«Grønne» varebiler på fremmarsj

Miljøvennlig varebil eNV 200
Drøye året etter lanseringen er den elektriske Nissan eNV 200 er kjempesuksess. Flere og flere næringsdrivende får øynene opp for god økonomi og miljø-goodwill slike biler gir.

Nissan som eneste merke har et komplett utvalg av elbiler, personbilen Leaf, varebilen e-NV200 og e-NV200 Evalia med inntil syv seter – som henvender seg til dem som trenger en romslig bil med seter og stor lastekapasitet, for øvrig en bil uten konkurrenter pr. i dag. Nå skal det handle om næringsbil med elmotor.

– Håndverkere, cateringselskaper og sikkerhetsselskaper er blant kundene, og de er fornøyd. Vi har 50–60 prosent markedsandel på elektriske varebiler. Bilene har et fornuftig kostnadsbilde, bra bruksverdi og gir firmaet som velger biltypen, en «grønn» profil. For firmaer som holder til i Osloområdet, og som ikke kjører alt for langt daglig, er ikke rekkevidden noe problem. Dette er bybiler. Mange kjører ikke mer en pluss/minus ti mil daglig i jobb, og da er det perfekt. For dem som har behov for lengre rekkevidde enn det den elektriske varebilen kan tilby, har vi et fornuftig dieselalternativ, påpeker Nilsen.

Les hele artikkelen fra Ny Teknikk her http://www.nyteknikk.no/Gronne-varebiler-pa-fremmarsj

Footer