Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Jobben som tekniker i Birger N. Haug

Jobben som tekniker i Birger N. Haug
Mats startet i Birger N. Haug som bilmekaniker i 2013. Med bakgrunn som tekniker på andre bilmerker var veien kort til også å bli tekniker på Subaru og Hyundai. I dag er han svært nærme å oppnå masternivå som Hyundai-tekniker.

Om jobben som tekniker på Subaru og Hyundai

«Jeg startet som bilmekaniker men etter kort tid fikk jeg delta på kurs som gjorde at jeg ble kvalifisert som tekniker på Subaru og Hyundai. Jeg har mange varierte og utfordrende oppgaver i denne stillingen. I tillegg til å utføre arbeid på bilen så har jeg også en god del kundekontakt hvor jeg blant annet prøvekjører bilen sammen med kunden for å kartlegge eventuelle feil».

«Målet mitt med å utføre en jobb på en bil er å forstå kundens problem og løse det på best mulig måte slik at han/hun blir fornøyd. Jeg vil at kunden ønsker å komme tilbake til oss neste gang de har et behov for våre tjenester».

Om å jobbe i Birger N. Haug

«Birger N. Haug er en trygg og solid arbeidsplass med et helt unikt miljø og kameratskap. Her blir man satset på dersom man har interesse og viser initiativ. Vi får blant annet kurs for å gå fra mekaniker til tekniker».

 

Kunne du tenke deg å jobbe i Birger N. Haug? Følg med på ledige stillinger her.

Du kan også sende en åpen søknad til jobb@bnh.no

Footer