Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Ledig stilling som nybilselger Nissan avd. Oslo

Hos Birger N. Haug står kvalitet og omtanke i fokus. Vi selger biler som aldri før, og er nå på jakt etter en ny nybilselger til avdeling Oslo.

Stilling ledig som nybilselger Nissan avd. Oslo

Hos Birger N. Haug står kvalitet og omtanke i fokus. Vi selger biler som aldri før, og er nå på jakt etter en ny nybilselger til avdeling Oslo.

Du kommer ikke nødvendigvis fra bilbransjen, men du er bilinteressert og har lyst til å selge biler. Du har lyktes med salg tidligere, er god til å kommunisere og formidle budskap. Du beskrives som en sterk relasjonsskaper som folk liker å jobbe sammen med og som kunder liker å handle av.

Du har forstått at kombinasjonen struktur og målrettet arbeid, er nøkkelen til suksess.

Hos Birger N. Haug får du en selvstendig selgerrolle på et av landets råeste nybilteam. Du blir en del av et godt faglig og sosialt miljø – som støtter og hjelper hverandre. Alt ligger til rette for å lykkes. Selskapet kan tilby konkurransedyktige betingelser

Spørsmål om stillingen? Ta gjerne kontakt med Bevisste Valg AS ved Tove M. Fjellvang Lie, mob. 971 50 255. Alle henvendelser til Bevisste Valg behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Birger N. Haug.

Om Birger N. Haug

Norges største Nissan- og Subaruforhandler ble etablert i 1947. Fra 2017 også Hyundai-forhandler. Det som startet som et verksted på Bislett utviklet seg raskt. I dag har Birger N. Haug avdelinger i Oslo, Bærum, Romerike, Follo, Buskerud og Røyken, samt felles skade/lakkavdeling i Oslo. Vi er 300 ansatte innenfor salg av nybil, bruktbil, verksted, skadeavdeling, bilutleie og klargjøring.

Våre kjerneverdier har siden 1947, vært kvalitet og omtanke. Kvalitet fordi det skal være kvalitet på alle produkter vi selger, og aller viktigst kvalitet på det arbeidet vi utfører. Omtanke fordi vi bryr oss, viser interesse, og har toleranse og respekt for andre mennesker både medarbeidere og kunder.

Birger N. Haug har de siste årene hatt solid vekst og forventer å omsette for over NOK 2,2 mrd. (9 000 biler) i 2018.

Finn-kode: 135348072

Søk på stillingen

Footer