Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Ledig stilling selger til vår bedriftsavdeling

Hos Birger N. Haug står kvalitet og omtanke i fokus. Vi søker selger til vår bedriftsavdeling.

Stilling ledig som selger til vår bedriftsavdeling

Vi er nå på jakt etter en ny dyktig bedriftsselger til vårt salgsteam.  Vi går inn i 2019 med mange spennende modeller og er godt rustet for den økende etterspørselen av elektriske varebiler. Særlig viktig blir vår markedsleder på el-varebil, Nissan e-NV200.

Med mer enn 70 års erfaring med å selge biler, vil du bli en del av en solid bedrift i positiv utvikling og med høye vekstambisjoner. Produktporteføljen er imponerende konkurransedyktig.

Som oss, er du opptatt av kvalitet og omtanke – og har virkelig forstått hva det betyr å være en god kunderådgiver. Her skal du følge opp og videreutvikle eksisterende kundeportefølje, samt jobbe proaktivt med salg mot nye bedriftskunder og andre potensielle businessområder. Med eget salgs- og budsjettansvar, har du et sterkt ønske om å skape resultater i et miljø preget av prestasjonskultur –  godt balansert med en positiv ydmykhet.

Du kommer ikke nødvendigvis fra bilbransjen. Det viktigste er at du kan vise til sterke prestasjoner gjennom tidligere B2B-salg, og at du har erfaring fra anbud og oppsøkende salg.

Vi gir deg spennende muligheter til å påvirke og videreutvikle et marked i vekst.

Stillingen rapporterer til salgssjef, bedrift.

 

Spørsmål om stillingen? Ta gjerne kontakt med Bevisste Valg AS ved Tove M. Fjellvang Lie, mob. 971 50 255. Alle henvendelser til Bevisste Valg behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Birger N. Haug.

Om Birger N. Haug

Norges største Nissan- og Subaruforhandler ble etablert i 1947. Fra 2017 også Hyundai-forhandler. Det som startet som et verksted på Bislett utviklet seg raskt. I dag har Birger N. Haug avdelinger i Oslo, Bærum, Romerike, Follo, Buskerud og Røyken, samt felles skade/lakkavdeling i Oslo. Vi er 300 ansatte innenfor salg av nybil, bruktbil, verksted, skadeavdeling, bilutleie og klargjøring.

Våre kjerneverdier har siden 1947, vært kvalitet og omtanke. Kvalitet fordi det skal være kvalitet på alle produkter vi selger, og aller viktigst kvalitet på det arbeidet vi utfører. Omtanke fordi vi bryr oss, viser interesse, og har toleranse og respekt for andre mennesker både medarbeidere og kunder.

Birger N. Haug har de siste årene hatt solid vekst og forventer å omsette for over NOK 2,2 mrd. (9 000 biler) i 2018.

Finn-kode: 135378657

Søk på stillingen

Footer