Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Ny Nissan LEAF 30 kWh med 250 km rekkevidde

Nissan Leaf 30 kWh
Den oppgraderte Nissan LEAF har flere praktiske funksjoner, og gir føreren en bedre kjøreopplevelse med en rekkevidde på 250 km. Dette takket være lanseringen av det nye 30 kWh-batteriet. Fornyet design, teknologi og tekniske detaljer vil gjøre nye Nissan LEAF attraktiv for flere og et reelt alternativ til biler med forbrenningsmotor.

Nye Nissan Leaf

  • 26 % økning av rekkevidden – opptil 250 km* på én lading
  • Nissan er først i segmentet med å lansere 30 kWh batteriteknologi
  • Oppdatert design gir bedre ytelse
  • Nytt NissanConnect infotainmentsystem med bedre funksjonalitet
  • Oppdatert eksteriørdesign med nye detaljer og fargevalg

Nytt batteri, ny teknologi – like brukervennlig

Nissan LEAF sitt nye batteri på 30 kWh gir lengre rekkevidde uten at det går på bekostning av romsligheten. Batteripakken er tilgjengelig i utstyrsversjonene Acenta og Tekna. Bilen har nøyaktig de samme utvendige dimensjonene som den eksisterende 24 kWh modellen, og veier bare 21 kg mer.

Nøkkelen til den økte ytelsen på det nye batteriet er oppdatert innvendig design og batterikjemi. Innføringen av en høykapasitets katode forbedrer ytelsen, mens endringen i celleopsettet også bidrar til forbedringen. Nissan øker garantien for batterikapasitet for det nye 30 kWh batteriet til 8 år / 160 000 km.

Ladingen av LEAFs nye 30 kWh batteri er like enkelt og problemfritt som tidligere. Akkurat som med den nåværende LEAF-modellen kan kunder lade bilen hjemmefra, med offentlige ladere eller fra hurtigladenettverket (3-faset, 400 V). Sistnevnte er i rask utvikling i Norge og Europa, og er det beste ladenettverket som er tilgjengelig per i dag. Det tar ca. 30 minutter å lade Nissan LEAF med 30 kWh batteri fra 0–80 % med en hurtiglader. Det er nøyaktig den samme tiden som for et 24 kWh batteri for å oppnå samme ladenivå.

 

Ny IT-teknologi gir enda bedre kontroll

En av LEAFs mest anerkjente og nyttige funksjoner clashroyaleboom er muligheten eieren har til å samhandle og fjernstyre via NissanConnect for elbiler. Fra kontroll av ladestatus til forvarming av kupeen på kalde vinterdager, har eiere over hele verden benyttet denne avanserte telematikken via sin smarttelefon for å gjøre livet enda enklere. NissanConnect for elbiler gir ikke bare bedre komfort, men forbedrer også rekkevidden, takket være muligheten til å forvarme eller avkjøle kupeen uten bruk av batterienergi.

Nissan LEAF med 30 kWh batteriet lanserer en betydelig oppdatering av denne teknologien med et nytt «NissanConnect»-system for elbiler som erstatter det tidligere Carwings-oppsettet. Det oppdaterte systemet beholder de nyttige elementene fra det opprinnelige systemet, men har i tillegg en mye enklere aktiveringsprosess og et nytt design.

En av de mange fordelene med «NissanConnect»-systemet er at føreren lett kan søke opp tilgjengelige ladestasjoner. Den nye generasjonen NissanConnect gir sømløs integrering, et helt nytt navigasjonssystem og varsling om vedlikehold.

 

Nissan Leaf 30 kWh – verdens mest solgte elbil

Alle Acenta og Tekna 2016-modeller av Nissan LEAF er utstyrt med den nyeste versjonen av NissanConnect infotainment systemet. Med et nytt grensesnitt og digital radiomottaker, har det nye systemet også en kapasitiv 7″ berøringsskjerm som lar eiere zoome inn og ut av kart og sveipe mellom menyene på skjermen.

 

Bestill prøvekjøring av elbil.

Footer