Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.
Nissan LEAF - Vinn TV venstre
Levering kun 3 dager!

Som vist på TV - Nissan LEAF 1999 kr/mnd

3 dagers levering! Vi har Norges mest solgte bil på lager.

Alle som prøvekjører en LEAF er med i trekningen av en Samsung 50″ UHD Smart-TV.
Vi trekker en heldig vinner hver måned.

Prøvekjør LEAFLes mer Kontakt oss

Spar inntil 35000,-

Leasing per måned1 999,-
Levert på3 dager
Kontantpris261 900,-
LEAF_black_1000x700

Nissan LEAF

  • Adaptiv cruisekontroll
  • Driver Assist Pack
  • Navigasjon
  • Nissan Connect EV app
  • e-pedal
  • LED signatur
  • Apple CarPlay
  • 360° kamera
  • Varme i ratt og seter
  • Metallic lakk
Få uforpliktende tilbud
Gratis is

Gratis is

Vi serverer is til alle som besøker oss i sommer!

Test av Nissan LEAF

Test av Nissan LEAF

Nissan LEAF får terningkast 5 i VGs store elbiltest.

Les testen
SERVICEAVTALE - FORUTSIGBART BILHOLD

SERVICEAVTALE - FORUTSIGBART BILHOLD

For å sikre optimal drift av bilen er det viktig å ta service i henhold til serviceprogrammet, i tillegg må man også reparere eventuelle feil og mangler når de oppstår. Vi har kompetente teknikere og dyktige mekanikere her hos Birger N. Haug, alle klare for å ivareta ditt behov. Med serviceavtale får du forutsigbart bilhold.

HAR DU EN BIL DU VIL SELGE?

HAR DU EN BIL DU VIL SELGE?

Vi bistår med salg av din bil. Ta gjerne kontakt med oss for en prat om mulige løsninger rundt ditt ønske om salg eller bilbytte.

Kampanjen gjelder til og med 31. juli 2019 for Nissan Leaf 40 kWt Acenta DAP på BNH lager. Prisene er inkl. mattesett og metallic lakk. reg.omkostninger og lev. BNH. Rekkevidde 270 km WLTP. Rekkevidden påvirkes av en rekke faktorer, bl. a. kjørestil, underlag, topografi, temperatur og bruk av klimaanlegg. Leieperiode 36 mnd./45.000 km. Leaf kampanjepris pr. mnd. Fra kr. 1.999,-. Tilbudene er basert på innskudd kr. 62.450,-, flytende nom. Flytende kampanjerente 4,2 %, total leiekostnad 36 mnd. fra kr. 134.396,-. Etablering- og termingebyr er inkludert. Forsikring/trafikkavgift kommer i tillegg. Alle priser er eks. mva. Leasing av elbil er for tiden mva. fritt og kan bli regulert av kommunen/staten i leieperioden. Kampanjen kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Finansiering forutsettes gjennom Birger N. Haug. Bilder kan avvike fra kampanjemodell. Nissan LEAF var Norges mest solgte bil i 2018 ifølge OFV. Vi tar forbehold om skrive og trykkfeil.. Alle som registrerer seg via denne siden og prøvekjører en LEAF hos en av Birger N. Haugs Nissan nybil-avdelinger er med i trekningen av en Samsung 50" UHD Smart-TV. Vi trekker en vinner per måned.

Footer