Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Nye Nissan LEAF e+ 62 kWt - 385km rekkevidde - 215HK

Bestill i dag!

Nye Nissan LEAF e+ 62 kWt - 385km rekkevidde - 215HK

Bestill nye Nissan LEAF

Design og bestill i vår nettbutikk

Les mer

Spørsmål & svar

Alt du trenger å vite om nye LEAF

Les mer

Kontakt oss

Kontakt din Nissan-avdeling

Les mer
Prøvekjør Nissan LEAF 40 kWt

Prøvekjør Nissan LEAF 40 kWt

Vil du kjenne på LEAF-følelsen før du bestiller? Du kan prøvekjøre Nissan LEAF 40 kWt nå. Prøvekjøring av Nissan LEAF e+ 62 kWt blir tilgjengelig i oktober 2019.

Bestill prøvekjøring
LEVERINGSTID Nissan LEAF e+62 kWt

LEVERINGSTID Nissan LEAF e+62 kWt

De første leveringene av Nissan LEAF e+ 62kWt startet sommeren 2019. Ta kontakt med din Nissan-avdeling for spørsmål om leveringstid for din nye LEAF.

Kontakt oss

Hvorfor skal du kjøpe elbil av Birger N. Haug?
Birger N. Haug har lang erfaring med elbil og har siden vi startet salget av Nissan Leaf i 2010 solgt over 10 000 elbiler! Dette gjør at vi har den ledende erfaringen i Norge på fagfeltet elbil, og vi har flere ganger vært verdens mestselgende elbilforhandler, uansett merke.


Høy kompetanse på elbil
Vi har sertifiserte mekanikere på alle avdelinger som har gått egne kurs hos Nissan og Hyundai. I tillegg har vi nøkkelkompetanse på garantihåndtering. Ved å kjøpe bil av oss og bruke våre tjenester sikrer du at din bil har riktig oppdatering til enhver tid. Vi er en av få forhandlere i Norge som har spesialverksted for batteribytte og for håndtering av skader på elbil. Gjennom å være kunde hos Birger N. Haug tilbys du et 360° bilhold og en totalleverandør på elbil.


Alt du trenger til elbilen
Det finnes nå en jungel av leverandører på nett av ulike ladeprodukter og tilbehør. Vi har gjort jobben for deg med å plukke ut de beste aktørene for å sikre deg som kunde det tryggeste valget til konkurransedyktig pris.


Velkommen til en trygg elbilhandel!

Footer