Nå er det enkelt å levere og hente bilen når det passer deg, også utenfor åpningstid. Med nøkkeldropp kan du både levere og hente bilnøkkelen, samt betale for verkstedbesøket, via en automat.
09-11-22

Nøkkeldropp - enkel inn- og utlevering av bil

Enkelt og fleksibelt med nøkkeldropp

Med nøkkeldropp kan du enkelt levere fra deg bilnøkkelen i en automat når bilen skal på verksted. Løsningen med automat utenfor verkstedene våre gjør at du også kan hente bilen samt betale verkstedregningen selv etter stengetid.

Nøkkeldropp er enkelt å bruke

Alle automatene for nøkkeldropp er plassert i nærheten av inngangen til våre verksteder. Automatene er merket med "nøkkeldropp". Dersom du ikke har mottatt en sms med link til innlevering, kan du gå direkte til automaten og trykke på "Innlevering".

Tast inn registreringsnummer

Skriv inn bilens registreringsnummer i displayet og trykk neste.

Nøkkeldropp registreringsnummer

Tast inn mobilnummer

Legg inn mobilnummeret ditt i displayet. Trykk deretter neste.

Nøkkeldropp mobilnummer

Åpne nøkkeldropp (safe)

Du vil få opp en bekreftelsesside med informasjonen du har lagt inn. Dersom du har lagt inn riktig informasjon, trykk på "neste" og du vil få beskjed om å trykke på den grønne knappen lengre ned på automaten.

Nøkkeldropp åpne safen

Legg nøkkelen i safen

Når du trykker på den grønne knappen vil automaten låses opp og du kan legge bilnøkkelen inn i safen. NB! Det er viktig at du legger inn kun selve bilnøkkelen. Fjerne andre nøkler og nøkkelringer. Når nøkkelen er plassert i safen trykker du på knappen igjen og safen låses.

Nøkkeldropp legg nøkkel i safen

Nå har du levert nøkkelen til verkstedet og vi kan utføre det som er avtalt på bilen din. Du vil få beskjed når bilen er klar for henting.

Hente bil via nøkkeldropp

Dersom du også skal hente bilen din gjennom nøkkeldropp vil du få en sms med en lenke. Trykk på lenken og legg inn den firesifrede koden (LocationID) som står under luken på automaten. Automaten vil åpne seg og du kan hente ut bilnøkkelen din.

Nøkkeldropp sms med lenke

Nøkkeldropp Location ID

Betal via nøkkeldropp

Du kan også betale via nøkkeldropp. Da vil du også få en sms med lenke. Betalingen kan du gjøre i forkant av at du henter bilen, for eksempel hjemmefra, dersom du ønsker det. Når betalingen er godkjent trykker du på lenken igjen og følger samme fremgangsmåte som når du skal hente nøkkel. Du kan betale med Visa, Mastercard og Vipps.

Bestille verkstedtime med nøkkeldropp

Dersom du vet at du kommer til å levere bilen din utenfor åpningstid og dermed benytte deg av nøkkeldropp kan du gjerne huke av for dette i bestillingsskjemaet når du bestiller verkstedtime.

Velkommen til et enklere og mer fleksibelt verkstedbesøk! Her finner du oversikt over verkstedene våre.