Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Forhandler av Suzuki, Isuzu og Maxus

Maxus EV80 varebil og planbil
Birger N. Haug har inngått samarbeid med RSA og vil forhandle merkene Suzuki, Isuzu og Maxus ved den nye avdelingen på Gardermoen som åpnet 12. september.

Nye merker ved ny avdeling

12. september åpnet Birger N. Haugs nye bilvarehus på Gardermoen og samtidig ble tre nye bilmerker introdusert. Birger N. Haug har inngått et samarbeid med RSA om å forhandle bilmerkene Suzuki, Isuzu og Maxus ved den nye avdelingen. I tillegg vil de eksisterende merkene Hyundai og Subaru selges ved det nyåpnede anlegget. –Merkene passer svært godt inn i vår eksisterende portefølje og utfyller modeller som vi ikke har, sier styreleder i Birger N. Haug, Harald Frigstad.

Markedets største elektriske varebil i porteføljen

Med det nye merket Maxus følger også en ny elektrisk varebil, Maxus EV80. Dette er den største elektriske varebilen på det norske markedet med en lastekapasitet på 950 kg i tillegg til at den kan trekke tilhenger på 1 250 kg. –Vi har store forventninger til Maxus og tror den vil vekke interesse hos mange bedrifter i regionen, sier salgsleder nybil, Kristoffer Bruun.

Foroverlent importør

Birger N. Haug Gardermoen vil dekke et område i og rundt Jessheim som til nå har manglet en forhandler på Suzuki, Isuzu og Maxus. Adm. direktør i RSA, Frank Dunvold, er svært godt fornøyd med å ha Birger N. Haug med på laget. –Vi kunne ikke tenkt oss en bedre beliggenhet eller aktør, sier Dunvold.
For Birger N. Haug er også samarbeidet med RSA noe vi ser frem til. –RSA har vist seg å være en fleksibel og foroverlent samarbeidspartner med spennende planer for fremtiden og det liker vi, sier Harald Frigstad.

Les mer om våre nye merker.

Les mer om Suzuki Les mer om Isuzu Les mer om Maxus

Footer