Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Nye Hyundai IONIQ eletric

Nye Hyundai IONIQ Electric 38,3kWt
Hyundai IONIQ electric lanseres endelig i ny utgave med større motor og lengre rekkevidde!

Nye Hyundai IONIQ electric lanseres nå med en større batteripakke! Det betyr en økning fra 28 kWt til 38,3 kWt og en rekkevidde på solide 311 km (WLTP). Dermed blir IONIQ electric en elbil som passer for enda flere, med rekkevidde og plass som passer norske kunder godt. I tillegg får bilen større motor og 136hk mot tidligere 120.

Nye IONIQ får enda flere SmartSense™-sikkerhetsfunksjoner, tilkoblede tjenester og appstyring med Bluelink®, så vel som et fornyet design både inn- og utvendig. Det nye designet inkluderer blant annet en kraftig endret front med ny grill, full LED-lykter og ny LED-signatur både i front og hekk. Innvendig får bilen et helt nytt dashbord, som blant annet gir plass til en helt ny 10,25’’ infotainmentenhet med nytt brukergrensesnitt. En annen nyhet er ambient lighting i kupeen, som gir et moderne tilsnitt.

Sikkerhetssystemet er også oppgradert; nødbremsesystemet får støtte for syklistgjennkjenning i tillegg til biler og fotgjengere, filskifteassistent og fjernlysassistent er standard, og nå får bilen også mulighet for avansert filholder som forsøker å holde bilen midt i filen. Adaptiv cruise-kontroll med køfunksjon er oppgradert, og varsler nå om bilen foran er i ferd med å skifte fil. I tillegg har Hyundai hentet viktige funksjoner fra KONA electric, blant annet mulighet for enpedalkjøring, smart regenerering og det ekstra gjerrige moduset fra KONA electric, kalt Eco+, som gir enda lavere energiforbruk.

Nye IONIQ kan bestilles fra 2. september. Kundeleveranser starter 21. oktober.

Les mer

Footer