Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Nye Hyundai KONA kan du nå bestille hos Birger N. Haug

Nye Hyundai kona
Nylig åpnet Birger N. Haug ny butikk på Nesbru i Asker som utelukkende skal selge biler fra Hyundai. Dermed kan Birger N. Haug tilby Hyundai til kunder både i Oslo, Drammen og Lier i tillegg til i Asker.

Nye Hyundai KONA

Hyundai har hatt stor suksess med bilen som ble kåret til Årets bil i 2017, nemlig Hyundai IONIQ, som er tilgjengelig både som elbil, hybrid og plug-in hybrid. I november presenteres den helt nye Hyundai KONA som også kommer med flere drivlinjer. Versjonen som lanseres i november kommer med bensinmotor mens elbilen KONA kommer på markedet i 2018. Det vil kun være drivlinjen som skiller de ulike versjonene, noe som vil si at de som venter på elbilen allerede i år kan se og prøve bilen.

SUV elbil i to versjoner

Når nye Hyundai KONA kommer på det norske markedet i løpet av første halvår i 2018 er det i to ulike elektriske versjoner. Batteripakkene er på henholdsvis 39,2 kWt og 64,2 kWt, hvor sistnevnte vil ha en rekkevidde på over 500 kilometer. Bilen, som omtales som en folkelig SUV, har høy bakkeklaring og et tøft design både utvendig og innvendig.

Mye bil for pengene

Nye Hyundai KONA vil ha det siste innen sikkerhet og teknologi i tillegg til å være spekket av luksuriøse detaljer som for eksempel ventilerte skinnseter. Automatisk nødbrems, fullt LED-lys, radarer rundt hele bilen og premium lydanlegg fra KRELL er noen av det andre bilen har å by på.

 

 

Se kampanje KONA

Footer