Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Nye Nissan e-NV200 med 40 kWh batteri

Nye Nissan e-NV200 elektrisk varebil
Nye Nissan e-NV200 er endelig her. En kraftigere utgave med 40 kWt batteri og 280 km rekkevidde. Velg mellom varebil med to seter eller Evalia personbil med fem eller syv seter.

Varebil med lengre rekkevidde

Den 100 % elektriske varebilen e-NV200 kommer nå i en forbedret utgave med et kraftigere batteri på 40 kWt. Dette gir elbilen en rekkevidde på opptil 280 km*.
Bilen hurtiglader på 40-60 minutter fra den har varslet om lite strøm til den er 80 % oppladet**.

*NEDC. Rekkevidden avhenger av værforhold, omgivelsestemperatur, terreng og kjøremønster. Avventer typegodkjenning.
**Ladetid avhenger av ladeforhold, inkludert type av hurtiglader og dens tilstand, batteritemperatur og -kapasitet, såvel som omgivelsestemperatur under lading.

E-NV 2oo Evalia – romslig elektrisk familiebil med syv seter

Nye Nissan e-NV200 får du også som romslig elektrisk familiebil med fem eller syv seter. Evalia-utgaven har det samme batteriet som varebilen. Begge modellene har det nye navigasjonssystemet NissanConnect EV. En serie med tilkoblede tjenester for elbiler gjør turene enklere og mer effektive både til privat bruk og som arbeidsbil.

Store elektriske besparelser

Ved å velge elektrisk varebil, som nye Nissan E-NV200, vil gi store økonomiske besparelser for din bedrift fra første stund. En 100 % elektrisk bil kutter driftskostnader betraktelig samtidig som den viser at du synes det er viktig å beskytte miljøet. Så mye kan du spare med elektrisk varebil.

Mindre vedlikehold med elbil

En elektrisk varebil som e-NV200 har ikke forbrenningsmotor eller en vanlig girkasse. Det betyr at har den færre bevegelige deler enn en gjennomsnittlig varebil, som igjen gir en ekstra fordel med mindre vedlikehold. Oljeskift og motortuning er blant annet ting du slipper å forholde deg til når du går over til 100 % elektrisk varebil.

Fordi e-NV200 har null utslipp og ikke produserer noe motorlyd, kan du levere tidlig i boligområder. Du kan til og med kjøre innendørs og i beskyttede områder.

Nye Nissan e-NV2oo

  • 280 km NEDC rekkevidde
  • 109 hk
  • Opptil 650 kg nyttelast
  • 4,2 m3 varerom
  • Hurtiglading
  • NissanConnect EV

Ønsker du mer informasjon?

Dersom du ønsker mer informasjon eller tilbud på elektrisk varebil og e-NV200 ta gjerne kontakt med vår bedriftsavdeling.

Kontakt oss Spar med elbil

Footer