Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.
Innkjøp brukt elbil

Har du en brukt elbil du vil selge? Vi vil gjerne kjøpe den!

Birger N. Haug har et bredt utvalg av brukte elbiler og vi trenger stadig flere!
Er du misfornøyd med innbytteprisen, eller fått endrede bilbehov?
Fyll inn kontaktskjemaet i lenken så kontakter vi deg for et uforpliktende tilbud.

Ja, jeg vurderer å selge bilen min

Vi kjøper din elbil - uansett merke og alder!

Vurderer du å kjøpe brukt elbil?

Vurderer du å kjøpe brukt elbil?

Vi har et stort utvalg av brukte elbiler

Se brukte elbiler
Nå kan du kjøpe nye Nissan LEAF på nett

Nå kan du kjøpe nye Nissan LEAF på nett

Bygg bilen, søk finansiering og signér med BankID i vår nettbutikk.

Nettbutikk

Hvorfor skal du kjøpe elbil av Birger N. Haug?
Birger N. Haug har lang erfaring med elbil og har siden vi startet salget av Nissan Leaf i 2010 solgt nærmere 10 000 elbiler! Dette gjør at vi har den ledende erfaringen i Norge på fagfeltet elbil, og vi har flere ganger vært verdens mestselgende elbilforhandler, uansett merke.


Høy kompetanse på elbil
Vi har sertifiserte mekanikere på alle avdelinger som har gått egne kurs hos Nissan og Hyundai. I tillegg har vi nøkkelkompetanse på garantihåndtering. Ved å kjøpe bil av oss og bruke våre tjenester sikrer du at din bil har riktig oppdatering til enhver tid. Vi er en av få forhandlere i Norge som har spesialverksted for batteribytte og for håndtering av skader på elbil. Gjennom å være kunde hos Birger N. Haug tilbys du et 360° bilhold og en totalleverandør på elbil.


Brukt elbil

Alle våre brukte elbiler gjennomgår en grundig gjennomgang før salg. Bilene selges med tilstandsrapport og alle batterier gjennomgår en «helsesjekk» slik at du som kunde kan få riktig veiledning av hva du kan forvente av km pr. lading og andre viktige nøkkelfaktorer.


Alt du trenger til elbilen
Det finnes nå en jungel av leverandører på nett av ulike ladeprodukter og tilbehør. Vi har gjort jobben for deg med å plukke ut de beste aktørene for å sikre deg som kunde det tryggeste valget til konkurransedyktig pris.


Solide merkevarer

Våre to importører, Nissan og Hyundai, er verdensledende hva gjelder batteriteknologi og har som mål av seg å bli ledene på dette fremover også.  Ved hjelp av kursing og kompetanseheving kan vi dermed sikre våre kunder den beste hjelp uansett hva behovet skulle være. Deres kompetanse er vår kompetanse.


Velkommen til en trygg elbilhandel!

Footer