Birger N. Haug tar inn det eksklusive elbilmerket SERES - Lanserer SERES 5 i Oslo, Asker og Bærum, Lillestrøm og Ski.
12-07-23

Seres hos Birger N. Haug

Fra Silicon Valley til Tokyo, har den globale bilprodusenten SERES etablert seg som en banebrytende aktør i markedet for intelligente elektriske kjøretøy. Nå har det anerkjente bilmerket funnet veien til Norge, og Birger N. Haug står klare for å ta imot det på sine avdelinger i Oslo, Ski, Lillestrøm, samt Asker og Bærum.

SERES har vokst frem fra et globalt samarbeid mellom Dongfeng Motor og Sokon Group, to solide og erfarne aktører i bilverdenen. Disse selskapene, som sammen produserer mer enn 3,5 millioner kjøretøy årlig, har gjennom et fellesforetak etablert SERES som deres flaggskip for høyteknologiske elbiler i premiumsegmentet.

Det var tidligere i år at SERES gjorde sitt inntog i det norske markedet, og responsen har vært overveldende. Seres har på kort tid blitt kjent for sitt fokus på kvalitet, innovasjon og bærekraftige løsninger. Salgsforventningene er dermed høye hos Birger N. Haug, som nå tilbyr dette spennende merket.

Seres 5 er hovedmodellen som vil bli tilbudt hos Birger N. Haug. Med sitt lekre og fremtidsrettede design gir Seres 5 en følelse av premium så snart du setter deg inn i bilen. Det store 85 tommers panoramataket er både varmereflekterende og støyisolerende, noe som bidrar til en behagelig atmosfære i bilen. Firehjulstrekket, som er tilpasset norske forhold, kombinert med de gode kjøreassistentfunksjonene som adaptiv cruisekontroll og filskiftevarsling, gjør Seres 5 til en fryd å kjøre.

Seres 5 er ikke bare en bil, det er en opplevelse. I tillegg til komfortable massasjeseter, har modellen store, lyssterke skjermer, flere valgmuligheter for interiørfarger, og et surround-stereoanlegg for den ultimate kjøreopplevelsen. Dette er bare noen av de mange egenskapene som setter Seres 5 i en klasse for seg selv.

Birger N. Haug gleder seg til å introdusere kundene sine til SERES og spesielt til deres hovedmodell, Seres 5. For mer informasjon, eller for å bestille prøvekjøring, kan du kontakte din nærmeste Birger N. Haug avdeling i Oslo, Ski, Lillestrøm, Asker eller Bærum.