Vinn ferie

Prøv oss i mai og juni, og bli med i trekningen av ferie til en verdi av 30.000 kroner!

Alle som prøvekjører en av våre nye biler eller som kjøper/leaser ny eller brukt bil er med i trekningen. Du kan også vinne dersom du utfører EU-kontroll, service eller ruteskift på bilen din.

Kampanjeperiode 8. mai - 23. juni 2023.

Våre nybiler

Vi selger nye biler fra Nissan, Hyundai, MG, Subaru, BYD, Maxus og Isuzu. Utvalget vårt på elbiler er stort, og vi hjelper deg å finne den riktige bilen som dekker dine behov. Alle som prøvekjører eller kjøper en bil i kampanjeperioden er med i trekningen av en ferie til verdi av 30.000 kroner!

Se nye biler

Våre verksteder

Vi har sju verksteder i Stor-Oslo hvor vi blant annet utfører service, EU-kontroll, ruteskift og andre reparasjoner på våre merker. I tillegg tar våre MECA-sertifiserte verksteder i mot alle bilmerker. Alle som har utført EU-kontroll, service eller ruteskift i kampanjeperioden er med i trekningen av en ferie til verdi av 30.000 kroner!

Bestill verkstedtime

Våre bruktbiler

Vi har et stort utvalg bruktbiler fra alle merker, og leverer alt fra nesten nye til godt brukte biler. Vi tar gjerne bilen din i innbytte, og du kan være trygg på et godt bilkjøp hos oss. Nå blir du også med i trekningen av en ferie til verdi av 30.000 kroner når du kjøper en bruktbil i kampanjeperioden!

Se våre bruktbiler

Bestill prøvekjøring

Kontakt Nybil
Vilkår for deltakelse i «Vinn ferie» fra Birger N. Haug. Birger N. Haug AS er ansvarlig for konkurransen. Ved deltagelse i konkurransen vil disse konkurransevilkår anses som akseptert.

1. Kampanjeperiode
Prøvekjøring eller kjøp må være gjennomført i perioden 08.05 til 23.06. 2023.
Vinner av premiene trekkes etter endt konkurranse i uke 26 og blir først publisert etter at vi har fått kontakt med vinner.

2. Hvem kan delta
Konkurransen er åpen for enhver person med unntak av firmaer og ansatte hos Organisatoren, deres familiemedlemmer eller andre involverte selskaper.
Deltagere må være over 18 år, og ha førerkort.
Alle deltagere må ha bostedadresse i Norge.

3. Hvordan man deltar
Man deltar ved å gjennomføre prøvekjøring av ny bil hos en av våre forhandlere, eller kjøpe en av følgende tjenester/produkter:
  • Ny eller brukt bil
  • EU-kontroll
  • Service på bilen
  • Ruteskift
  • Prøvekjøring eller kjøpt utløser ett lodd i konkurransen– det er maksimalt ett lodd per person.
Vinneren trekkes tilfeldig blant de som har deltatt og vinner mottar melding om at hen har vunnet.
Vinneren må respondere på meldingen innen én uke for å motta premien. Dersom vi ikke hører noe innen fristen, går premien til en annen.

4. Om konkurransen og premier
På valgt dato trekkes det vinner av premien.
Premien i denne konkurransen er forbeholdt vinneren og kan ikke overføres til andre personer. Premien kan ikke selges videre eller byttes i penger.
Vinneren av konkurransen må oppgi alle nødvendige opplysninger for at Organisatoren skal kunne utstede og oversende premiene. Eventuelle forsendelsesutgifter eller gebyrer knyttet til premiene dekkes av Organisatoren.
Organisatoren kan oppheve premietildelingen dersom tilstrekkelige opplysninger for å utstede og oversende premien ikke gis innen rimelig tid, eller dersom vinneren oppgir feil opplysninger.

Premien er gavekort på 30.000 kroner hos reisebyrået Ticket.
Premien anses som en tilfeldig inntekt etter skattelovens § 5-50, og vil i sin helhet være skattepliktig

5. Generell informasjon
Dersom denne konkurranse ikke kan gjennomføres som planlagt, forbeholder Organisatoren seg retten til å endre vilkårene for konkurransen.
Organisatoren kan diskvalifisere enhver deltager i konkurransen eller nekte å gi ut premie under konkurransen dersom deltagerne ikke opptrer i samsvar med konkurransevilkårene, eller dersom det er mistanke om juks.
Vinneren forplikter seg til å stille opp i forbindelse med publisering av vinner i Birger N. Haugs egne kanaler.
Innholdet kan bli benyttet til markedsføring.