Bilverksted Gardermoen

Bestill verkstedtime

Hovinmovegen 6, 2060 Gardermoen

Ordinære åpningstider

Verksted/deler

Mandag-fredag

7-16

Butikk NYBIL/BRUKTBIL

Mandag-fredag

9-17

Lørdag

10-15

Skadesenter

08 - 16 (visning skade/takst 08 - 15)

452 05 494

skade@bnh.no

Våre butikker

Våre butikker

Birger N. Haug bilverksted Gardermoen åpnet sitt topp moderne bilvarehus i 2019. Her er vi merkeverksted for Hyundai, Subaru, MG, Maxus, Isuzu, BYD og premium og outlet bruktbil. Vi er også merkeverksted for Nissan, og har MECA-verksted. Du kan også leie bil hos oss mens bilen er på verksted.

EU-kontroll på Gardermoen

Hos oss kan du få utført EU-kontroll og etterkontroll. Vi hjelper deg med eventuelle justeringer og reparasjoner som skulle trenges på bilen din.

Service på Gardermoen

Vi er merkeverksted for Hyundai, Nissan, MG, Maxus, Isuzu, BYD og Subaru, og hjelper deg med merkeservice, fabrikkservice og service for biler utenfor garantitid. Ta kontakt så finner vi riktig service for din bil!

Hjulskift, dekkskift og dekkhotell på Gardermoen

Vi tilbyr hjulskift, dekkskift, salg av dekk og lagring av dekkene dine på dekkhotell. Vi hjelper deg å finne riktige dekk til ditt behov og budsjett.

Bilglass, ruteskift og steinsprut på Gardermoen

Trenger du ny frontrute, eller å reparere steinsprut? Vi har lang erfaring med reparasjon, kalibrering og bytte av bilglass, og benytter oss av originale ruter og kvalitetsglass fra Glassdrive (Saint Gobain).

Bilpleie på Gardermoen

Vi tilbyr bilpleie, lakkforsegling og rens av seter - kom til Birger N. Haug for å gi bilen din "nybil-følelsen"!

Her finner du oss 

våre avdelinger