Bilutleie

Ta kontakt

Bilutleie

Åpningstider: 07 - 17
bilutleie@bnh.no

Telefontid

7-17

400 18 885

Bilutleie - Riktig bil til ditt bruk

Velg biltypen som passer ditt behov - enten det er en liten elbil til bykjøring eller en større bil med stort bagasjerom og firehjulstrekk som kan ta deg til hytta på fjellet. Vi har biler i de fleste segmenter og hjelper deg gjerne med å velge den som passer deg best.

Kontakt BNH Bilutleie

Kort- eller langtidsleie

Du kan leie bil for både kortere og lengre perioder, enten du trenger bil når din egen er på service eller til en lengre biltur i sommerferien. Vi har egne tilbud hvis du skal på en helgetur.

Bestill bil i dag

Medium bil

Vi leier ut mellomstore biler med ulike drivlinjer og egenskaper. Eksempel i denne klassen er Nissan Leaf (elektrisk) og MG4 (elektrisk).

Fra kr

700,-

SUV

Vi har forskjellige SUVer som dekker ditt behov, for eksempel Nissan Ariya (elektrisk).

Fra kr

850,-

Stor bil

Trenger du en stor bil med plass til mer, eller kanskje firhjulsdrift? Hyundai Tucson (hybrid) eller Hyundai IONIQ 5 (elektrisk) tar deg dit du vil!

Fra kr

850,-

Pick-up

For deg som trenger litt ekstra dra-kraft eller lastekapasitet leier vi ut råtøffe Isuzu D-Max.

Fra kr

1390,-

Elektrisk varebil

Vi har elektriske varebiler fra 4 – 6 m3 lasterom.

Fra kr

750,-

Stor varebil

Trenger du bil til flytting eller henting av store ting? Nissan NV400 (diesel) med 12.3 m3 lasterom har plass til det meste!

Fra kr

1390,-

Bestill i dag

Bilutleie
Klokkeslett henting
Utenfor åpningstider kan nøkkelinnkast benyttes

Se vilkår for bilutleie her

Ofte stilte spørsmål

Forespørsel gjennom bnh.no/bilutleie

Vår responstid er normalt ett døgn. Ved forespørsel utenfor normal kontortid besvares henvendelsen påfølgende virkedag.

Avbestillingsgebyr

Frist for avbestilling er senest 24 timer før avtalt hentetidspunkt. Avbestillingsgebyr er 20 % av avtalt leiesum, eller minimum kr. 250,-. Alle bestillinger er bindende.

Forsikringsleie – hvor lenge kan jeg ha leiebilen?

Hvis du har leiebil ifm at din egen bil er på verkstedet og forsikringen din dekker leiebil, så bestemmes hvor lenge du kan ha leiebil ut fra forsikringsavtalen din. For å ha krav på leiebil må du ha mottatt skadenummer i din sak. Dette fås når du melder skaden – du kan da også be om informasjon ifm dekning på leiebil. Forsikringsselskapet er de som betaler for leien og dekningen bestemmer hvor lenge, og hvor stor, leiebil du kan ha. Om du henter ut leiebil før verkstedet har begynt på bilen din og/eller beholder leiebilen etter dine inkluderte dager er brukt opp vil overskytende kostnad dekkes av deg – om ikke annet er avtalt. Bompasseringer og drivstoff dekkes av deg.

Fritak for bompasseringer

BNH Bilutleie har ikke mulighet til å søke om fritak for bompasseringer for våre leiebiler, for leier lenger enn 20 dager må du ta kontakt med BNH Bilutleie for hjelp til bytte av bombrikke.

Når kan jeg hente og levere leiebilen?

Leiebil kan hentes innenfor våre åpningstider som er mandag til fredag kl 07:00 – 17:00 (i høytider kan andre åpningstider gjelde). Leie vil gjelde fra reservert hentetidspunkt og teller leiedøgn pr 24 t fra da. Om bil ikke er reservert på forhånd vil leie gjelde fra hentetidspunkt, men vær obs på at tilgjengelighet da kan variere. Ved levering etter 24 t etter klokkeslettet for henting vil nytt leiedøgn påløpe. Ved levering utenom åpningstid blir leiebil registrert som innlevert følgende virkedag. NB. leietaker er ansvarlig for bilen frem til registrert innlevering.

Viltpåkjørsel

Om du har kjørt på vilt eller andre dyr er det viktig at du tar kontakt med politiet umiddelbart. De vil håndtere saken videre med Viltnemda. Dette har relevans ifm forsikringsbetingelser og utbedring av eventuelle skader på leiebilen. Det er naturligvis viktig at det fylles ut skademelding så fort som mulig.

Glasskade

Steinsprang eller hendelser som forårsaker hakk eller sprekk i ruta vil medføre en egenandel på 3000,- dersom ruten må byttes. Om du har fått en skade i frontruten ber vi deg ta kontakt med oss snarest. Enkelte skader vil kunne utbedres langt rimeligere om man reparerer de før de utvikler seg.

Skader og egenandel

Ved uhell eller ulykke må skademelding fylles ut. Skademelding finner du i hanskerommet på alle våre leiebiler. Om det er en motpart innblandet må begge fylle ut skademelding. Hvis motpart er ansvarlig vil egenandelen falle bort. Om ingen motpart har meldt ansvar, eller det ikke er noen, vil det påløpe en egenandel. Kostnaden vil bestemmes ut fra kontraktsfestet egenandel og/eller skadens omfang/kostnad. Se leiebetingelser her for mer informasjon.

Kan vi være flere sjåfører på leiebilen?

Ja, det er ikke noe problem. Så lenge alle sjåfører har gyldig førerkort er dette uproblematisk for oss, men vær obs på at det er du som leietaker (som har signert leiekontrakt) som står som ansvarlig om noe skulle skje.

NB: Øvelseskjøring er ikke tillatt.

Jeg skal levere elbilen min på verkstedet og ønsker el-leiebil

Vi er gledelig behjelpelige med å gi deg tilsvarende, eller annen ønsket biltype, når du måtte trenge det, men gi gjerne beskjed om ditt leiebilbehov ved bestilling av verkstedtime. Om det er under en uke fra du bestiller leiebil kan vi ikke garantere ønsket biltype og bil, men vi er fleksible og løser det meste!

Bompasseringer og drivstoff

Leiebilen utleveres med full tank. Om bilen ikke er fylt opp ved innlevering belastes leietaker 20 % av drivstoffkostnad i servicegebyr. Elbiler leveres med minimum 75 % SOC. Lavere batterinivå blir belastet med 150,-.  Bompasseringer generert under leieforholdet vil belastes.

Hvor langt kan jeg kjøre?

I utgangspunktet er det inkludert inntil 50 km pr leiedøgn. Dvs. du kan kjøre 50 km x antall leiedøgn under leieforholdet ditt. Overkjørte km belastes med kr. 2,- pr km. Ved andre leieforhold kan andre betingelser forekomme. Inkludert km vil være spesifisert på din leiekontrakt.
Vi besvarer gjerne forespørsler fra deg om du har behov for å kjøre lengre.