Bilverksted Asker og Bærum

Bestill verkstedtime
seres

Rudssletta 24, 1351 Rud

Ordinære åpningstider

Verksted/deler

Mandag-fredag

7-16

Butikk NYBIL/BRUKTBIL

Mandag-onsdag

9-17

Torsdag

9-19

Fredag

9-17

Lørdag

10-15

Skadesenter

08 - 16 (visning skade/takst 08 - 15)

452 05 494

skade@bnh.no

Våre butikker

Våre butikker

Birger N. Haug Asker og Bærum og merkeverksted for Hyundai, Nissan, Subaru og MG, i tillegg til å selge bruktbil. Vi er også MECA-verksted. Vi har lang fartstid som bilverksted i Asker og Bærum, og har vært merkeverksted for Nissan her siden 1983. I 2022 flyttet vi inn i toppmoderne bygg på Rud med fremtidens bilteknologi og bærekraftige løsninger. Du kan også leie bil hos oss mens bilen er på verksted.

EU-kontroll i Asker og Bærum

Hos oss kan du få utført EU-kontroll og etterkontroll. Vi hjelper deg med eventuelle justeringer og reparasjoner som skulle trenges på bilen din.

Service i Asker og Bærum

Vi er merkeverksted for Hyundai, Nissan, MG og Subaru, og hjelper deg med merkeservice, fabrikkservice og service for biler utenfor garantitid. Ta kontakt så finner vi riktig service for din bil!

Hjulskift, dekkskift og dekkhotell i Asker og Bærum

Vi har et flunkende nytt dekkhotell og tilbyr hjulskift, dekkskift, salg av dekk og lagring av dekkene dine. Vi hjelper deg å finne riktige dekk til ditt behov og budsjett.

Bilglass, ruteskift og steinsprut i Asker og Bærum

Trenger du ny frontrute, eller å reparere steinsprut? Vi har lang erfaring med reparasjon, kalibrering og bytte av bilglass, og benytter oss av originale ruter og kvalitetsglass fra Glassdrive (Saint Gobain).

Bilpleie i Asker og Bærum

Vi tilbyr bilpleie, lakkforsegling og rens av seter - kom til Birger N. Haug for å gi bilen din "nybil-følelsen"!

Her finner du oss 

våre avdelinger