Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.
Birger N. Haug elbil

Norges største forhandler

av elbil

Vurderer du å kjøpe elbil? Nedenfor finner du informasjon om fordelene ved å kjøre elbil, link til vår nettbutikk der du kan designe og bestille Nissan LEAF, link til brukte elbiler og våre kampanjer på både elbiler og andre modeller, der du kan sammenligne priser og egenskaper. Bestill gjerne prøvekjøring eller be om et uforpliktende tilbud, så blir du kontaktet av en av våre dyktige selgere.

Kjøpe elbil

Fordeler elbil

Hvilke fordeler har du som elbileier?

Les mer

Kjøpe ny Nissan LEAF

Design og bestill i vår nettbutikk

Les mer

Kjøpe brukt elbil

Se vårt utvalg i brukte elbiler

Les mer

Spar med elbil

Se besparelser med elektrisk varebil

Les mer

Våre kampanjer

Se alle våre kampanjer

Les mer

Hvorfor skal du kjøpe elbil av Birger N. Haug?
Birger N. Haug har lang erfaring med elbil og har siden vi startet salget av Nissan Leaf i 2010 solgt nærmere 10 000 elbiler! Dette gjør at vi har den ledende erfaringen i Norge på fagfeltet elbil, og vi har flere ganger vært verdens mestselgende elbilforhandler, uansett merke.


Høy kompetanse på elbil
Vi har sertifiserte mekanikere på alle avdelinger som har gått egne kurs hos Nissan og Hyundai. I tillegg har vi nøkkelkompetanse på garantihåndtering. Ved å kjøpe bil av oss og bruke våre tjenester sikrer du at din bil har riktig oppdatering til enhver tid. Vi er en av få forhandlere i Norge som har spesialverksted for batteribytte og for håndtering av skader på elbil. Gjennom å være kunde hos Birger N. Haug tilbys du et 360° bilhold og en totalleverandør på elbil.


Brukt elbil

Alle våre brukte elbiler gjennomgår en grundig gjennomgang før salg. Bilene selges med tilstandsrapport og alle batterier gjennomgår en «helsesjekk» slik at du som kunde kan få riktig veiledning av hva du kan forvente av km pr. lading og andre viktige nøkkelfaktorer.


Alt du trenger til elbilen
Det finnes nå en jungel av leverandører på nett av ulike ladeprodukter og tilbehør. Vi har gjort jobben for deg med å plukke ut de beste aktørene for å sikre deg som kunde det tryggeste valget til konkurransedyktig pris.


Solide merkevarer

Våre to importører, Nissan og Hyundai, er verdensledende hva gjelder batteriteknologi og har som mål av seg å bli ledene på dette fremover også.  Ved hjelp av kursing og kompetanseheving kan vi dermed sikre våre kunder den beste hjelp uansett hva behovet skulle være. Deres kompetanse er vår kompetanse.


Velkommen til en trygg elbilhandel!

Footer