Birger N. Haugs visjon

Vår visjon er å være markedets beste leverandør av komplett elbil-mobilitet. Birger N. Haug har et bredt utvalg av attraktive nye og brukte biler. Vi tilbyr alt til bilen på ett sted, og det er enkelt å være kunde hos oss. 

400

Dyktige medarbeidere

7

Bilvarehus i Oslo og Viken

3

Milliarder omsetning

8000

Solgte biler i året

Birger N. Haug - kvalitet og omtanke siden 1947

Det er 75 år siden vi åpnet dørene for første gang, da som et lite verksted på Bislett i Oslo. Siden den gang har vi vokst til å bli Norges største Nissan- og Subaru-forhandler med hele sju avdelinger i Oslo og Viken. Vi selger også Hyundai, MG, BYD, Seres, Isuzu og Maxus, i tillegg til å ha Norges største utvalg av bruktbiler. Vi har solgt elbil siden 2011 og er den forhandleren i Europa som har solgt desidert flest Nissan LEAF. Over 14.000 LEAF har trillet ut fra våre butikker og vi kan med det forsikre om at vi har svært god kompetanse på elbil.

Hos oss får du alt til bilen på ett sted. Fra kjøp av nybil eller bruktbil, til verksted, skadeavdeling, bilutleie og klargjøring. Vi hjelper deg med hva enn du måtte trenge – selv når du ikke helt vet hva du trenger. Helt siden 1947 har kjerneverdiene våre vært kvalitet og omtanke. Kvalitet fordi du skal være trygg på at det arbeidet vi utfører og alt vi leverer er av høyeste kvalitet. Omtanke fordi vi bryr oss om miljøet og menneskene rundt oss. Vi vet hvor stort det føles å hente hjem sin første bil. Vi vet at bil er mer enn bare et transportmiddel. Derfor er det så viktig for oss at du føler deg ivaretatt og vet at du alltid kan komme innom Birger N. Haug hvis det er noe.
Foto: Medeier og teknisk direktør Petter N. Haug.

Samfunn og miljø

Vi jobber for en bærekraftig utvikling av samfunnet ved å levere nullutslippsbiler, og ta godt vare på bilen i dens levetid. Når vi reparerer biler gjenbrukes gjerne deler, og vi sorterer avfall for gjenvinning.

Våre kjerneverdier er kvalitet og omtanke. Omtanke ligger i hjertet av virksomheten vår fordi vi bryr oss om miljøet og menneskene rundt oss. Vi støtter organisasjoner som bidrar med sitt arbeid for et bærekraftig samfunn, menneskerettigheter, mangfold og likeverd.
Les mer om bærekraft i BNH

Vårt kundeløfte

Vårt mål til deg som kunde er at du alltid skal være svært fornøyd etter å ha vært i kontakt med oss. Vi skal holde det vi lover, sørge for klare avtale og ta ansvar for dine behov til de er løst.