Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Hyundai - et bilmerke med fremtiden foran seg

Hyundai ungdommer tar selfie med KONA
Hyundai har hatt betydelig fremgang i Europa de siste årene. Spesielt interessant er deres nåværende og kommende bidrag til en “grønnere” bilindustri. Flere ladbare hybrid- og elbiler er planlagt lansert i nær fremtid. Dette er selvsagt noe som bidrar til økt popularitet i Norge etterhvert som etterspørselen etter miljøvennlige kjøretøy øker. Nå har også Birger N. Haug valgt å satse på Hyundai og er dermed med på å slå et slag for bærekraftig utvikling og en fremtidsrettet bilbransje.

Hyundai IONIQ – et unikt konsept med tre valgfrie drivlinjer

At Hyundai IONIQ stakk av med førsteplassen i kåringen av Årets Bil 2017, skyldes blant annet det interessante konseptet med tre varianter. Du har nemlig valget mellom elbil, hybridbil eller ladbar hybridbil, henholdsvis IONIQ electric, IONIQ hybrid og IONIQ plug-in. Dette er lettkjørte og prisgunstig biler med 5-årsgaranti og mye utstyr. Her kan du få varme i rattet, seteventilasjon, trådløs mobillading og sikkerhetssystemer som kameraer, radar og automatisk nødbrems. Kjøremønsteret ditt bestemmer i stor grad hvilken bilvariant du bør velge. Skal bilen brukes kun til bykjøring, til blandet bruk, eller er målet rett og slett rimeligst mulig kjøring? Hyundai IONIQ Electric har en solid kjørelengde på 28 teoretiske mil i følge NEDC-syklusen (New European Driving Cycle), noe som er en god elbil-rekkevidde for denne bilklassen.

En ny og moderne generasjon Hyundai

Hyundai er mer enn IONIQ, og en av de andre spennende modellene som også stakk av med en gjev pris nylig, er Hyundai i30, som både er designet, testet og produsert i Europa. Denne selvsikre, sporty og elegante bilen med moderne, presise linjer, god plass innvendig og et ryddig interiør vant iF Design Awards 2017. Apple CarPlay og Android Auto gjør det enkelt å benytte mobilen via skjermene i bilen.

Hyundai har gjort det bra i VM i rally i flere sesonger, og en liten smakebit bringer de med i Hyundai i30 N. Dette er bilen som gir racingfølelse i hverdagen! Den har 2,0-liters turbomotor og leveres i to utgaver, en med 250 hk og en performance-versjon med 275 hk. Selv om bilen med sitt senkede chassis er konstruert for aktiv og sportslig kjøring, er den samtidig en sprek og snerten hverdagsbil med kjøreegenskaper godt tilpasset norske, svingete veier. Med bilens elektroniske kjøreprogrammer kan du ved et tastetrykk velge hvor stiv dempingen skal være. Trenger du derimot arbeidsbil, er Hyundai i30 stasjonsvogn et godt alternativ. Tidløs og stilfull med smart plassutnyttelse og det siste innen aktiv sikkerhet. I tillegg bør i30 Fastback nevnes, en pen og sportslig kupe med en lekker taklinje som fortsetter helt til støtfangeren bak.

Hyundai har mer å by på!

KONA er en praktisk, sporty og elegant SUV som passer perfekt til nordiske forhold. Den har lavt gulv og dermed meget god plass innvendig, stilrent og harmonisk interiør, og kraftfulle linjer utvendig. Her finnes selvsagt den nyeste sikkerhetsteknologien, en rekke avanserte funksjoner og utmerkede tilkoblingsmuligheter. I 2018 slippes to full-elektriske versjoner, med batteripakker på 39,2 kWh og 64,2 kWh og en varslet rekkevidde på hele 50 mil (NEDC). Med slike spesifikasjoner som føyer seg til den stadig lengre listen over elbil-fordeler, er det mye som taler for et grønnere bilvalg. Den helelektriske utgaven skal etter planen være tilgjengelig fra sommeren 2018.

En annen sjarmerende SUV er Hyundais Santa Fe, en praktisk bil med romslig varerom til for eksempel arbeidsverktøy. Santa Fe får du både som varebil og personbil med mulighet for inntil syv seter.

Gjør en god deal – kjøp bruktbil hos Birger N. Haug!

Dersom nybilkjøp vil komme til å gjøre et for stort innhugg i familieøkonomien, er det et godt alternativ å lease bil eller ta turen innom bruktbilavdelingen vår. Hos Birger N. Haug finner du bruktbiler til hyggelige priser, og med på kjøpet får du god oppfølging og trygge forutsetninger for handelen. Som merkeforhandler sørger vi for servicehistorikk og tilstandsrapport, har gode innbyttepriser og individuelt tilpasset finansieringsløsning. I tillegg kan vi levere bilen hjem på døra til de fleste adresser i Norge. I bruktbiltilbudet vil du kunne finne alt fra Hyundai i10, i20 eller ix35, til Hyundai H-1 og Hyundai Tucson.

 

Footer