Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Subaru - verdensledende på firehjulsdrevne biler

Nye Subaru XV syklist
Etter over 45 års erfaring med produksjon av firehjulsdrevne personbiler kan Subaru skilte med svært kjørbare biler med godt rykte og utmerket brukervennlighet.

Subaru deler bilmarkedet med større og sterkere “storebrødre”, men fordi de har valgt å fokusere på det de er gode på, er salget sterkt og stabilt. Subarus permanente, symmetriske firehjulssystem sørger for trygghet og utmerket veigrep ved de fleste typer vei- og føreforhold.

Finn Subaru-modellen som passer din livsstil og dine behov

Usikker på hvilken Subarumodell som dekker dine behov best? Ta turen innom Birger N. Haug og prøvekjør bil! Test Levorg, Impreza, Forester, Outback, XV eller BRZ – valget er kanskje ikke enkelt, men det er ditt. Alle modellene har sine fordeler og er overlegne på sine områder.

Kanskje er det tøffe og robuste Outback AWD som frister mest? Her får du en kombinasjon av stor og velutstyrt stasjonsvogn og en bil som har mange av SUV-ens egenskaper. Med andre ord passer dette kjøretøyet perfekt til en aktiv livsstil. De utmerkede kjøreegenskapene opplever du best ved å sette deg inn i førersetet og prøvekjøre selv. Avansert multi-funksjonsdisplay og navigasjonssystem er bare noen av godbitene som befinner seg i denne bilen.

En egen Subaru Impreza-test vil kanskje avsløre at det du egentlig er på jakt etter er en mer kompakt og sportslig bil? Avansert sikkerhetspakke, BOXER-motor, komfortable seter, god plass til bena og et stort bagasjerom er noe av det som er med på å gjøre denne bilen til et godt valg. I tillegg er det verdt å ta med seg at den er er klargjort for el-drift og hybridløsninger og tilfredsstiller alle relevante krav forventet fram til 2025.

Bygg din nye Subaru XV 2018

Du kan konfigurere XV slik du ønsker den, i foretrukket farge med ekstrautstyr og eventuelt sikkerhetspakke hos Birger N Haug. Bilen har Subaru Global Platform (GSP), en plattform som sørger for god fjæring og retningsstabilitet, samt mindre krenging. Med på kjøpet på både XV og de andre Subarumodellene du finner hos oss er EyeSight – et førerassistansesystem som øker totalsikkerheten. To stereokameraer fanger opp tredimensjonale fargebilder, og ved hjelp av disse bestemmer bilens system form, hastighet og avstand til objekter (sykler, fotgjengere, motorsykler) som befinner seg foran. Om nødvendig aktiveres autobremsen og en advarsel gis føreren.

Lyst til å bli bedre kjent med denne råtassen av en bil? Bestill prøvekjøring og test Subaru XV på veien. Bygg din egen Subaru XV her

Subaru bruktbil? Gjør årets mest lønnsomme deal!

Birger N. Haug hjelper deg også med å finne en brukt Subaru i utmerket stand. Det er ikke alltid man har økonomi til nyeste modell, og det er ikke alltid det lønner seg heller. Kjøper du din nye bruktbil hos oss, er du sikret både en rimelig pris og trygge forutsetninger for handelen og videre oppfølging. Ser du etter en Subaru Forester, Subaru Outback, Subaru XV eller kanskje en Subaru Impreza WRX, er det verdt å ta en kikk på det vi har å tilby i bruktbilavdelingen. Bilen leveres hjem på døren til de fleste adresser i Norge, helt kostnadsfritt. I tillegg til en god innbyttepris og individuelt tilpasset finansieringsløsning, servicehistorikk og tilstandsrapport, følger merkeforhandlertryggheten med på kjøpet.

Birger N. Haug er den største merkeforhandleren av Nissan og Subaru i Norge, og kan skilte med en erfaring som strekker seg tilbake til 1947. Kjøp brukt Subaru hos oss, så er du i trygge hender.

Footer