Vi hjelper deg med dekkskift

Synes du det er tungt å skifte dekk på bilen? Kanskje du ikke har plass, tid eller vet hvordan du skal gjøre det? Å skifte dekk kan være en tung jobb. Derfor er det fint å vite at noen kan gjøre det for deg. Vi kan hjelpe deg med dekkskift både for sommer- og vintersesongen. Hvis du vil kan du også ha dekkene dine på dekkhotellet vårt. Da kan du være sikker på at de blir oppbevart på riktig måte.

Trenger bilen din nye dekk?

Hvis du trenger nye dekk så har vi et stort utvalg av ulike dekk i flere prisklasser. Er du usikker på hvilken type du skal ha, eller om du i det hele tatt trenger nye dekk? Kom innom et av våre verksteder i Oslo, Asker og Bærum, Gardermoen, Lillestrøm, Drammen og Ski, så hjelper vi deg!

Skifte dekk

Vi hjelper deg med dekkskift når du skal skifte til sommer- eller vinterdekk. Vi skifter dekkene mens du venter hos oss, normalt tar det omtrent 30 minutter.

Inneholder

 • Dekkskift
 • Sjekk av dekktrykk (TPMS)
 • Kr

  590,-

  Dekkhotell

  Har du liten plass eller synes du det er vanskelig å flytte på tunge bildekk? For at dekkene dine skal beholde den gode kvaliteten så lenge som mulig er det viktig at du vedlikeholder og oppbevarer de på riktig måte.

  Inneholder

 • Riktig oppbevaring
 • Dekkskift
 • Vask av dekk og felg
 • Sjekk av lufttrykk
 • Sjekk av mønsterdybde
 • Sjekk av holdbarhet
 • Pr. sesong

  1 850,-

  Bestill hjulskift

  Krav og anbefalinger til dekk

  Vinterdekk har et minimumskrav på mønsterdybde på 3 mm, men vi anbefaler 4 mm. På sommerdekk er minimumskravet 1,6 mm men vi anbefaler å skifte til nye dekk når mønsterdybden er på 3 mm.

  Lagring av dekk

  Dekk skal oppbevares mørkt, tørt, svalt og med god lufting. Dersom dekkene utsettes for sollys under lagringen vil det føre til at aldringen fremskyndes kraftig. Det beste er å oppbevare dekkene på felgen, hengende. Dersom du ikke har mulighet til det kan dekkene stables liggende. Dersom dekkene lagres uten felg bør de lagres stående.

   

  Dekk-lookup

  Se energimerking på dine dekk

  Ofte stilte spørsmål

  Hva slags betalingsmuligheter tilbyr dere?

  Hos oss kan du betale med kort, vipps (alternativ gjennom nøkkeldrop-automat) eller med handlekonto fra Santander. Handlekonto kan du lese mer om her.

  Når bør jeg ha nye dekk til bilen min?

  Ved vanlig bruk (rundt 15.000 km. kjøring i året) bør man bytte dekk etter ca 6 år. Hos oss sjekker vi mønsterdybden på dekkene når vi skifter, slik at du alltid er sikker på at hjulene er klare for veien.