Finn et verksted nær deg

Vi tilbyr alt innen verkstedtjenester og har 75 års erfaring med bil. Hos oss får du alt til bilen din på ett sted! Vi hjelper deg med hva enn du måtte trenge - selv når du ikke helt vet hva du trenger. Ved våre autoriserte merkeverksteder sørger sertifiserte mekanikere for at bilen din alltid får riktig behandling.

Vi vet at bil er mer enn et transportmiddel. Derfor er det så viktig for oss at du føler deg ivaretatt og vet at du alltid kan komme innom hvis det er noe.

Merkeverksted

Merkeverksted
 • Alle
 • Hyundai
 • Nissan
 • Subaru
 • MG
 • Maxus
 • Isuzu
 • BYD
 • KIA
 • Seres
 • Bruktbil

Våre butikker

Våre butikker

Birger N. Haug er merkeverksted for Nissan, Subaru, Hyundai, BYD og MG. På Gardermoen har vi sertifisert verksted for Isuzu og Maxus. Verkstedet i Drammen er også autorisert merkeverksted for Kia.  I tillegg er våre avdelinger på Gardermoen, Røyken, Asker og Bærum og Drammen også MECA-verksted, som vil si at vi tilbyr alle verkstedtjenester for alle bilmerker.

Har du en eldre bil tilbyr vi BNH-service, en spesialtilpasset service med gunstig pris for biler utenfor garantitid. For elbil tilbyr vi i tillegg kvikkservice, som er en ekstra rask service mens du venter. Vi har gode sofaer og tilrettelagte arbeidsplasser for deg som ønsker å vente på bilen din. Har du vært uheldig og fått en skade på bilen? Vi reparerer både større og mindre skader, og vi skifter og reparerer dekk og felg, tar EU-kontroll og kan gi bilen din profesjonell bilpleie som gir tilbake den herlige nybilfølelsen. Ta gjerne kontakt med et av våre verksteder for å lære mer om våre verkstedtjenester. 

 

Se avdelinger

Ofte stilte spørsmål

Jeg har problemer med Nissan-appen - kan dere hjelpe meg?

Du kan finne svar på de vanligste spørsmålene om Nissan-appen hos Nissan. Der kan du også få hjelp på telefon, chat og epost.

Hva slags betalingsmuligheter tilbyr dere?

Hos oss kan du betale med kort, vipps (alternativ gjennom nøkkeldrop-automat) eller med handlekonto fra Santander. Handlekonto kan du lese mer om her.

Hvor ofte burde man ta service på bilen?

For nye biler som fortsatt er innenfor nybilgaranti, må man ta service etter produsentens satte intervaller for at garantien skal gjelde. Dette intervallet varierer fra produsent til produsent, men er vanligvis hvert år eller et visst antall kilometer. Du kan lese mer om garanti på de forskjellige merkenes hjemmesider. For biler som er utenfor garantitid er det også viktig å ta jevnlig service for at det skal fortsette å være trygt å kjøre bilen. Du kan lese mer om service og våre tilbud for nye og eldre biler her.

Hvor mye koster EU-kontroll?

EU-kontroll koster kr 1390,-

Når må jeg ta EU-kontroll?

Biler med tillatt totalvekt under 7500 kg (de fleste personbiler og varebiler) må ha godkjent EU-kontroll innen fire år etter førstegangsregistrering.  Etter det må du ta EU-kontroll hvert andre år. Her kan du sjekke fristen på bilen din.

Hva kan dere utføre på dropin?

Vi tar dropin kl. 09-11 og kl. 12-14. Dette gjelder nøkkelbatteri, pæreskift og vindusviskere. Kontakt kundesenteret i forkant for mer informasjon (tlf 400 10 400).

Bilen varsler at nøkkelbatteri må byttes, må jeg bestille time ?

Nei, du trenger ikke time for dette. Vi tar dropin kl. 09-11 og kl. 12-14.

Utfører dere reparasjon/skifte av frontrute?

Ja, det gjør vi. Vi bruker kun frontruter som er tilpasset bilens sikkerhetssytemer og kalibrerer også alle kamera og sensorer som har behov for dette ved ruteskift. Time bestilles her  (https://service.bnh.no/) eller på telefon 400 10 400.

Jeg har mistet min nøkkel, hvordan bestiller jeg ny?

Nøkkel bestilles ved personlig oppmøte, husk vognkort og legitimasjon.

Jeg venter på en del, hvordan vet jeg at den har kommet?

Du får et leveringsestimat ved bestilling av del, så vil du motta en SMS når delen har ankommet lager. Ved delebestillinger med lang leveringstid sender vi deg ukentlig oppdatering.

Hvordan er prisene deres sammenliknet med konkurrenter?

Vi bruker prisverktøy fra våre leverandører for å sikre lik og konkurransedyktige priser.

Blir bilen mindre verdt etter en skade?

Når vi reparerer bilen din etter skade er den tilbake til samme styrke, sikkerhet og holdbarhet som før skaden. Vi reparer ihht fabrikantens anvisninger og dokumenterer stegene i prosessen.