Bedrift

Ta kontakt

Vi hjelper deg med gode billøsninger for bedriften din. Å være bedriftskunde hos oss skal være forutsigbart. Vi gir deg et enkelt, miljøvennlig og lønnsomt bilhold.

Solide merkevarer

Vi forhandler solide merkevarer med et bredt utvalg innen person- og varebiler til ulike formål.

Vi selger Nissan, Hyundai, BYD,  Subaru, MG, Maxus og Isuzu.

Rammeavtale hos BNH Bedrift

Vi tilbyr rammeavtaler for små og store bedrifter som sikrer deg og bedriften din de beste betingelsene på våre bilmerker.

Service- og vedlikeholdsavtale

Som bedriftskunde tilbys du en spesialtilpasset service- og vedlikeholdsavtale med en fast månedspris i hele perioden. En slik avtale sikrer forutsigbarhet og lave kostnader for bedriften din.

Kostnadskontroll

Som bedriftskunde hos oss vil du få bedre kostnadskontroll og forutsigbarhet på bilholdet. Vi sender deg en årlig statusrapport med avvik på normal slitasje. Slik vil vil kunne utføre vedlikehold og reparasjoner tidlig, noe som kan føre til opptil 70 % reduksjon i påkost.

Birger N. Haug bedrift

Bensin, elektrisk eller diesel - vi hjelper deg med å finne den riktige firmabilen, skreddersydd til ditt behov. Vi har personbiler fra Nissan, Hyundai, MG, Subaru og Maxus, alle med innovative løsninger, tidsriktig design og premium komfort.

Firmabil

Vi tilbyr flere løsninger for leie og eie av firmabil. Langtidsleie er et skreddersydd produkt for deg som har behov for bil i en tidsbegrenset periode, og som ikke ønsker forplikte deg til leasing eller egenkapital ved kjøp. Langtidsleie er et gunstig «all inclusive»-produkt som gir mye for pengene. Vi tar hånd om service, årsavgift, forsikring og dekkhotell. I tillegg kommer kun drivstoff og bompenger. Gjennom våre prisgunstige serviceavtaler har du også muligheten for lånebil når bilen er på service.

Varebil

Vårt varierte utvalg av varebiler gir godt grunnlag for en trivelig og fornuftig arbeidsplass som dekker de behovene du har.

Vi har alt fra mindre elektriske varebiler slik som Nissan Townstar til romslige biler med opptil 11m3 varerom, slik som i Maxus e-Deliver 9. Vi har også et utvalg pick-up fra Isuzu.

Hvorfor velge elektrisk varebil?

Med elektrisk varebil vil du få lavere kostnader sammenlignet med varebiler med fossilt drivstoff, blant annet ved bompasseringer og generelle driftskostnader.

Ved å bytte ut hele eller deler av bilparken med nullutslippsbiler vil det hjelpe bedriften med å nå eventuelle miljømål.

Infrastruktur for lading bygges stadig ut og blir bedre. I tillegg har dagens elektriske varebiler flere muligheter nå enn tidligere og samsvarer i større grad med hva man har vært vant med på fossile biler. Med høyere spesifikasjoner på tilhengervekt og nyttelast samt økt rekkevidde vil elektrisk varebil være et svært godt alternativ.

Se våre elektriske varebiler

Våre biler

Finn bilen som passer deg og bedriften din best

Firmabil

Vi har et bredt utvalg av firmabiler og finansieringsløsninger.

Varebil

Vi har et bredt utvalg av elektriske og fossile varebiler og kan bygge om etter dine behov.

Pick-up

Vi tilbyr klasselendende pick-uper med mange muligheter for påbygg.

Behov for spesialinnredning?

Vi har innredningsløsninger som kan tilpasses ditt behov. I samarbeid med de største aktørene i markedet med nærhet til Oslo/Viken, sikrer vi rask levering samt trygge og gode rammer for garantihåndtering.

Vi tilbyr blant annet:

  • Plan i kombinasjon med kranløfter
  • Kapell
  • Skapbil med bakløfter
  • Kjølebil
  • 9-seter med mer Vi hjelper deg å bygge den riktige bilen!

 

Soheil Halmstrand

KAM bedrift

sh@bnh.no

Frank Grøvdal

Salgsleder bedrift

fg@bnh.no

Christoffer Robin Markussen

KAM bedrift

crm@bnh.no

Kontakt oss

Bedrift
Hva kan vi hjelpe din bedrift med?

Ofte stilte spørsmål