Seres 5

Seres 5

Lekker helektrisk SUV

Se kampanjetilbud

Drivlinje

Elektrisk

Maks elektrisk rekkevidde

483

Hjuldrift

Firehjulsdrift

Garanti

5 år

Lekkert fremtidsrettet design

Seres 5 gir deg premiumfølelsen med en gang du setter deg inn i bilen. Det store 85 tommers panoramataket er varmereflekterende og støyisolerende, og du vil merke hvor lyst, luftig og behagelig atmosfæren i bilen er. I tillegg er det påfallende støyfritt, og du kan nyte avslappende og stille kjøreturer.

Prøvekjør Seres 5

Firehjulstrekk tilpasset norske forhold

Seres 5 er en premiumbil med alt inkludert, og kommer med firehjulstrekk perfekt for norske forhold. Dette er en bil som passer både til og fra møter og til hytta i helgene, og den imponerer med både rekkevidde og veigrep. Seres 5 er en fryd å kjøre!

Det lille ekstra

Seres 5 er en premiumbil som kommer med det lille ekstra. Du får selvfølgelig surround-stereoanlegg og lekkert interiørbelysning. I tillegg kommer bilen med massasjeseter, store lyssterke skjermer og flere valgmuligheter for interiørfarger.

Motta tilbud

Trygghet på veien

Seres 5 har mange gode kjøreassistentfunksjonen, som adaptiv cruisekontroll, filskiftevarsling og kjørefeltassistent. I tillegg har du også 360 graders ryggekamera.

Les mer på Seresnorge.no

Les hva pressen skriver

Helt ny i Norge: Frister med et lass av utstyr

"Her får du nemlig søkke og snøre inkludert i prisen: Massasje-, varme- og kjøling i forsetene, nappa skinninteriør, glasstak, LED-lys, head up display, 360 graders ryggekamera med 3D-visning, stor stereo, nøkkelfri adgang, adaptiv cruisecontrol og parkeringshjelp, for å nevne noe."

Les testen av Seres 5 på tv2 broom

Finn din Seres 5

Seres 5 Premium

Firehjulstrekk

Pris fra

599 900,-

Ønsker tilbud
  • Lekkert design
  • Firehjulstrekk
  • Surround-lydanlegg
  • 4 Kjøremoduser
  • LED-lykter
  • Velg mellom lakkfargene Pine Green, Deep Pink, Sky Blue, Nude Beige, Crystal Grey, Gilded Black, Sea Blue og Ceramic White

Kampanjer på Seres 5

Seres 5

Leasing | Ingen startleie | 1,4 % fastrente

Fra kr

kr 6 995

Les mer om kampanjen

Interessert i Seres 5?

Kontakt Nybil