Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Nå kan du kjøpe bil på nett i vår nye nettbutikk

Nye Nissan Leaf
I begynnelsen av oktober lanserte Birger N. Haug sin nye nettbutikk hvor kunder nå kan gjennomføre et bilkjøp fra A-Å på nett. Den nye salgskanalen er et resultat av at stadig flere orienterer seg og handler på nett.

Kjøp bil i nettbutikk

Birger N. Haug er av de første i Norge som har en løsning for å gjennomføre hele kjøpsløpet på nett. I nettbutikken kan kunden designe bilen selv og velge finansieringsløsning. Det er mulig å søke lån fra vår samarbeidspartner Santander Consumer Bank, og få svar på lånesøknaden direkte. Videre signeres kjøpekontrakt med BankID og bilkjøpet er gjennomført.  Nettbutikken inneholder også informasjon om bilen og mulighet for nedlastning av prisliste og spesifikasjoner. Med denne løsningen trenger man i prinsippet ikke å være i kontakt med en selger eller komme innom butikken i det hele tatt. Kunden kan gjennomføre hele kjøpet hjemme i sofaen og vil få informasjon når bilen er klar for henting. Har man spørsmål underveis kan man få hjelp og veiledning gjennom den integrerte chat-funksjonen.

 

Følger kundene

Undersøkelser viser at over 90 % orienterer seg på nett når de skal kjøpe bil. Vi har også sett at flere dropper prøvekjøringen og kjøper bilen usett. Nordmenn er på toppen i Norden når det gjelder å handle varer på nett og mye tyder derfor på at vi også er modne for å handle bil på denne måten. – Vi ønsker å være tilstede i de kanalene hvor kundene våre befinner seg. Det var derfor naturlig for oss å tilby kjøp av bil i nettbutikk, sier Paal Jahrmann Administrerende direktør hos Birger N. Haug.

 

Nye Nissan LEAF først ute

Nettbutikken ble lansert samme dag som nye Nissan LEAF ble presentert for Europa. –Nissan LEAF har vært en enorm salgssuksess og når det nå skulle lanseres en helt ny utgave ønsket vi, som Norges største Nissan-forhandler, å benytte anledningen til å lansere vår nye nettløsning samtidig. Det er helt naturlig å gjøre dette i forbindelse med en nylansering, og med tanke på den store interessen rundt nye LEAF, var det helt riktig å gjøre dette nå, sier Jahrmann.

Det skal jobbes videre med nettbutikkløsningen slik at alle bilmodeller blir tilgjengelige for kjøp. I tillegg kommer også muligheten for å kjøpe bruktbil og andre tjenester i denne kanalen.

 

Allerede salg

Allerede noen timer etter at nettbutikken ble lansert kom det første salget via løsningen. –Vi er kjempefornøyd med at kundene allerede benytter seg av vår nye salgskanal og vi har stor tro på at flere kommer til å gjøre dette fremover, sier Jahrmann. I begynnelsen vil nok mange orientere seg i flere kanaler. Man kommer kanskje innom butikken, ser på bilen og snakker med en selger. –Å kjøpe bil er jo en stor investering og mange vil nok fortsatt synes at det er betryggende å få veiledning i forkant av kjøpet. Selgerrollen vil derfor fortsatt være veldig viktig hos oss. Forskjellen er at man nå har mulighet til å gå hjem og fullføre kjøpet i ro og fred. En mulighet vi tror mange vil benytte seg av i fremtiden, avslutter Jahrmann.

 

Kjøp bil på nett

 

 

Footer