Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Hva skjer når vi selger bilen din for deg?

Vi selger bilen din

Uforpliktende verdivurdering

Når du har fylt ut skjemaet for verdivurdering vil du etter kort tid bli kontaktet av en medarbeider hos oss som vil avtale et tidspunkt for fremvisning av bilen. Du leverer bilen til avtalt tid ved vår avdeling på Gardermoen.

 

Vurdering av markedsverdi

Vi tar en gjennomgang av bilen din. Du får en verdivurdering og vi forteller deg hvilken utsalgspris du kan forvente å få for bilen din. Selve verdivurderingen vil ta maks 30 minutter, og du er velkommen til å vente i våre lokaler dersom du ønsker det. Basert på dine opplysninger om bilen og en visuell sjekk, vil vi komme med anbefalinger på ting som kan utbedres på bilen før salg for å oppnå en høyest mulig salgspris. Vi blir enige om hvilke utbedringer du ønsker å gjøre og setter opp tid for dette på verkstedet. Du vil alltid få våre beste priser på jobben.

 

Legge bilen ut for salg

Vi vasker og rengjør bilen din før vi tar profesjonelle bilder i vårt eget fotostudio. Det settes opp en god salgsannonse som publiseres på finn.no og våre egne bruktbilsider på bnh.no. I tillegg stilles bilen ut i våre flotte lokaler på Gardermoen slik at den får god synlighet både på nett og i butikken.

 

Når bilen er solgt

Når bilen har fått ny eier overføres oppgjøret til en klientkonto før mellomregning og endelig utbetaling.

 

Garantert solgt på 30 dager

Dersom bilen din mot formodning ikke blir solgt innen 30 dager kan du velge å la Birger N. Haug kjøpe bilen til en forhåndsavtalt pris. Vi kan også la bilen stå lengre i våre salgslokaler eller du kan velge å hente bilen tilbake.

 

Hva koster det?

Prisen du betaler for at vi selger bilen din for deg er 15.990,-. Dette inkluderer:

  • Annonse på finn.no og bnh.no
  • Utvendig vask av bil
  • Støvsuging og lett vask innvendig
  • 15 bilder av bilen din
  • Egen plass i utstillingsgalleri
  • Vedlikeholdslading av 12v batteri

*Flere salgspakker kan velges. Ta kontakt for vår anbefaling når det gjelder din bil.

Gå til hovedsiden

Footer