Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

SHFT – nå kan du abonnere på bil

Bestill bil gjennom SHFT-appen
Tenk deg et bilhold som er like enkelt som Netflix og Spotify. Et månedsabonnement med alt inkludert, og med frihet til å bytte bil eller avslutte når du vil. Det får du nå hos Birger N. Haug.

Alt inkludert
Abonnementet har ingen bindingstid og er inkludert forsikring, service, dekkskift med dekkhotell og veihjelp. Bompasseringer er en variabel kostnad som blir fakturert etter forbruk. Enkelt, forutsigbart og ingen skjulte kostnader.

Så enkelt blir du abonnent
Abonnementet styres enkelt i SHFT-appen. Opprett bruker, velg bil og kom innom oss for å få den utlevert. Betalingen er forskuddsvis for hver måned du abonnerer, og trekkes fra bankkortet du har lagt inn i SHFT-appen.

Bil på en helt ny måte

Line Setsaas, Birger N. Haug– Våre kunder ønsker valgfrihet, og med SHFT i porteføljen tilbyr vi et svært fleksibelt bilhold. Vi ønsker å utvikle oss sammen med våre kunder, og det er spennende å teste ut nye konsepter. Vi ser en trendendring der det å eie ikke lenger er like viktig. Som forbrukere ønsker vi oss enkle og fleksible løsninger. Et bil-abonnement der alt er inkludert, og hvor man enkelt administrerer abonnementet sitt appen, håper vi våre kunder setter pris på. Vi gleder oss til å se responsen på SHFT fremover, sier Line Setsaas, markedsdirektør i Birger N. Haug.

Birger N. Haug tilbyr SHFT i samarbeid med Santander Consumer bank

Last ned SHFT-appen

 

Les mer om SHFT

Footer