Anniken Ullebø (31), Kundemottaker med delansvar avd. Drammen.
29-01-24

“Jeg gleder meg alltid til å komme på jobb” (Anniken)

Hvor lenge har du jobbet i Birger N. Haug?

Jeg har vært her snart i et år. Jeg begynte i juni, så jeg har ikke vært her så lenge!

 

Hvorfor ble det Birger N. Haug?

De ringte meg og spurte om jeg ville ha jobb! Neida. Jeg søkte jobb her for et par år siden, og så ble det ikke noe den gangen, men så ringte de meg i fjor og spurte om jeg var interessert. Jeg har tidligere jobbet i Mekonomen som kundebehandler, så jeg er kjent med stillingen sånn sett. Jeg har erfaring fra lignende tidligere. Så var det noe med å komme inn i et større konsern som var litt forlokkende. 

 

Hvordan er det å jobbe der?

Selv om det er et veldig stort firma så føler jeg det er kort til toppen. Det er enkelt å kunne snakke med de som tar avgjørelser, selv om de ikke nødvendigvis sitter på huset. Så jeg føler meg veldig ivaretatt sånn sett. Også vil jeg legge til det at de to som er over meg her er veldig flinke til å påpeke når noe er bra. Som igjen kan gi en liten selvtillitsboost. 

 

Kan du ta meg gjennom hvordan en typisk arbeidsdag ser ut?

En typisk arbeidsdag består av å ta imot kundene når de kommer med bilen om morgenen. Snakke med dem om hva de skal gjøre med bilen. Så gir jeg dem videre til mekaniker og når de er ferdige der kommer de tilbake til meg. Da gjør jeg opp, fakturerer ordre, ringer kunden og leverer bilen igjen. I tillegg går jeg gjennom deler som skal mottas, altså varer som har kommet som må legges inn i systemet. I tillegg hjelper jeg mekanikere med å finne deler de trenger og setter opp arbeidsordre.

 

Er det noen spesielle områder du føler du har utviklet deg på? 

Absolutt. Det er jo alltid noe nytt å lære selv om stillingen er lik. Her er det nye datasystemer, det er veldig mange flere mennesker å forholde seg til. Mange ledd vi må gjennom. Også føler jeg at selv om jeg har en stillingsbeskrivelse som kundemottaker så gjør jeg alt mulig annet også. Jeg stepper inn der jeg trengs. Vi hadde en periode i høst med med mye sykdom og da steppet jeg inn som teamleder. Det er veldig artig å kunne brukes til flere ting. 

 

Kan du fortelle litt om miljøet og det sosiale på jobb?

Jeg synes vi har et kjempefint miljø. Jeg gleder meg alltid til å komme på jobb. Alle er veldig blide og imøtekommende. Du blir møtt med et smil og så går det an å tulle litt med hverandre. Uansett om du har en god eller dårlig dag så blir det bedre av å være her. 

 

Kan du fortelle om et godt minne fra jobben?

Nå har jeg ikke jobbet her så lenge, men de beste minnene jeg har kommer av gode tilbakemeldinger fra kunder!

 

Hva er favorittbilen din?

Jeg vil nok si IONIQ 5. Den synes jeg er innmari kul. Det er både en romslig og praktisk bil i tillegg til at den går ganske bra. Jeg var litt skeptisk til utseendet først, men da den kom i butikken så syntes jeg den var innmari kul. Veldig retro utseende. Det er veldig kult.