Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Spar tid og penger - alt til bilen på ett sted!

Birger N. Haug
Har du en liten sprekk i frontruta du gjerne skulle ha fikset? Eller kanskje en shoppingbulk som er ganske irriterende, men som du aldri får gjort noe med? Kanskje har du behov for en litt større bil en periode, eller hjelp til oppbevaring av dekkene dine. Vi vet at våre kunder ofte har en hektisk hverdag, og tilbyr derfor alt til bilen din på ett sted - slik at du kan spare både tid og penger.

Alt til bilen på ett sted – Kombiner reparasjoner og andre tjenester med service

Det er kanskje ikke sprekken i frontruta eller den lille irriterende shoppingbulken i støtfangeren du har mest lyst til å bruke tid på i en hektisk hverdag. Samtidig kan det være lurt å fikse på slike småskader før de blir større og mer kostbare. Når bilen skal på verksted krever det gjerne litt planlegging. Dette er noe de fleste ikke ønsker å bruke mer tid enn nødvendig på, så hvorfor ikke kombinere småreparasjoner og andre tjenester med den ordinære servicen som allikevel må gjøres?

Bilforhandleren gjør mer enn å selge bil

Mange er ikke klar over at flere bilforhandlere tilbyr mer enn å selge biler og utføre verkstedtjenester.  Hos Birger N. Haug får du alt til bilen samlet på ett sted. Her er noen eksempler:

  • EU-kontroll
  • Steinsprutbehandling
  • Reparasjon og skifte av bilglass
  • Oppretting og lakkering
  • Lakkfri oppretting av småbulker
  • Reparasjon og sliping av lykter
  • Salg og bytte av dekk
  • Dekkhotell

Lurer du på hva det vil koste å reparere en skade kan du registrere skaden her og få et uforpliktende prisoverslag.

Trenger du leiebil?

Birger N. Haug tilbyr også bilutleie. Ønsker du leiebil mens din egen bil er på service så har vi et godt utvalg som dekker de fleste behov. Har du i en periode behov for en større bil, har vi også varebiler for utleie. Se våre modeller og priser her.

Skinnende ren bil?

Vil du ha en ekstra blank og fin bil tilbake etter service kan du bestille bilpleie hos oss. Vi utfører profesjonell bilpleie og har både ferdige pakker og skreddersydde løsninger.

Spar penger

Vi har spesialpriser på mange av våre tjenester som utføres samtidig med service. Med litt planlegging kan du dermed spare både tid og penger!

Bestilling av tjenester til bilen din kan du gjøre på bnh.no.

Footer