Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Birger N. Haug Follo med nytt butikkonsept

Birger N. Haug Follo er oppgradert
Birger N. Haugs bilanlegg i Follo ble ferdigstilt sommeren 2008. Siden den gang har det vært god vekst og avdelingen teller i dag 25 medarbeidere. I 2016 har bilanlegget gjennomgått en omfattende rehabilitering, hvorpå det i disse dager ferdigstilles.

Nissan butikkonsept

Birger N. Haug Follo har vært gjennom et omfattende ansiktsløft og først ute var Nissan-avdelingen hvor Nissan Europa har utarbeidet et design som skaper gjenkjennelighet uavhengig av hvilken Nissan-butikk du besøker i Europa. Sentralt i utforming er at kunden skal kunne komme inn i butikken og umiddelbart få god oversikt over aktuelle modeller. Det er vektlagt god plass rundt bilene.  Designelementer med røde lamper, mørkt tak og lyse fliser skaper en moderne, men samtidig lun og avslappet stemning i butikken.  Vi har også en egendefinert utleveringsplass hvor kunden skal få den siste gode følelsen før bilen ruller ut av våre lokaler.

Vi har nettopp gjennomført åpningsuke av det nye Nissan-anlegget, hvor kundene i Follo virkelig fikk sett det nye butikkonseptet. Tilbakemeldingene har vært veldig gode.

 

Subaru butikkonsept

Fra og med mandag 6. juni kan du oppleve den nye Subarubutikken som i skrivende stund gjøres klar. Her er det elementer fra naturen som står sterkt, med blant annet elvegrus fra Trysil, heltre eikedetaljer, samt en selvvannede plantevegg. Vi har selvfølgelig ikke glemt bilene som med dette står i sitt rette element.

Vi har vært kreative i byggingen og som miljøsertifisert bedrift har vi derfor gjenbrukt mye av det vi har hatt fra før og dermed spart både penger og miljø.

Birger N. Haug Follo tilbyr bilpleie

Vi er stolte av å presentere vårt nyeste konsept som skal sikre oss enda flere fornøyde kunder og gjøre oss i stand til å bli en komplett leverandør av bilrelaterte tjenester. Nå kan vi tilby utvendig og innvending shine.

Mange av våre kunder har etterspurt dette da de ser fordelene med å gjøre alt på ett sted når de allikevel har bilen inne til service. Vi opplever at vask og klargjøringsbransjen har hatt et noe dårlig rykte og ønsker å ta denne delen av jobben selv, i ordnede former.

I tillegg har vi investert i det nyeste innen vaskemaskin, som gjør oss i stand til å ta enkel vask utvendig for alle våre kunder som er på service eller dekkhotell. Vi er konkurransedyktige på pris.

Kenneth Viklund drifter avdelingen og vil sørge for at din bil skinner litt ekstra neste gang du henter den fra oss.

–Vi er stolte av bilanlegget vårt og det vi får til av gode kundeopplevelser. Vi står nå rustet til å gi deg enda bedre kundeopplevelser fremover, og ser frem til å vise frem våre nye konsepter til nye og eksisterende kunder sier, daglig leder i Birger N. Haug Follo, Øivind Buer.

Kontakt Birger N. Haug Follo

Footer