Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Birger N. Haug Røyken med nytt klargjøringssenter

Birger N. Haug Røyken klargjøringssenter
4. januar 2016 flyttet Birger N. Haug klargjøring av nye biler fra Lierstranda til den nye næringsparken på Follestad. Røyken næringspark ligger ved Follestad, tett inntil RV 23 i Røyken. Her er det 400 mål næringsarealer. Flere plasskrevende bedrifter har valgt å flytte hovedkontorene til Røyken næringspark.

5 000 biler i året

Det 23.000 kvadratmeter store anlegget hos Birger N. Haug Røyken inneholder kosmetisk og teknisk klargjøring, delelager, lakkering og rustbehandling. I tillegg er det etablert et 1600 kvadratmeter stort salgslokale viet til salg av bruktbiler. Her er målsetningen å selge 300 bruktbiler i 2016. Ved avdelingen i Røyken er det også et eget fotostudio hvor alle bruktbiler som selges ved Birger N. Haugs fem avdelinger fotograferes. Her er også hele 700 innendørs parkeringsplasser.

Det første året vil ca. 5 000 biler gjennomgå kosmetisk og teknisk klargjøring her, før de fraktes videre ut til de andre avdelingene i Oslo og Akershus.

 

 

Birger N. Haug Røyken gir 35 nye arbeidsplasser

Birger N. Haug bidrar med 35 nye arbeidsplasser i Røyken, og bygget har en kapasitet på klargjøring av hele 15 000 biler.

Kontakt Birger N. Haug Røyken.

Footer