Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Birger N. Haug sponser Mount Everest- ekspedisjonsdeltaker

Une Kristin Prestholt, eller Une Bergtatt som er navnet hun opererer under, har inngått samarbeide med Birger N. Haug. Une gjennomførte nylig en ekspedisjon hvor målet var verdens åttende høyeste fjell, Manaslu, hele 8163 moh. Neste mål er Mount Everest, verdens høyeste fjell på 8848 moh.

Tiden frem til Mount Everest ekspedisjonen skal Une Bergtatt bruke på trening og forberedelser.

«Nå går det i «vanlig» trening, som er løping, spinning, helsestudio, og gåturer med tung oppakning. Begynner i løpet av noen uker med dekktrening, bare venter på litt mer snø. Treningsmengden min ligger nå på 4-5 ganger i uken. Fra og med desember, er det kun en hviledag per uke. Jeg skal også til Kilimanjaro, Afrikas høyeste fjell (5895 moh) i januar, som guide for en liten norsk gruppe. Det ser jeg frem til.» sier Une.

Glad for samarbeidet med Une Bergtatt

Daglig leder i Birger N. Haug på Romerike, Steinar Westli er glad for samarbeidet.

«Vi er stolte av samarbeidet vårt med Une. Hun har vært en lojal kunde av huset i flere år, med et brennende ønske om å kjøre Nissan. Hennes mål, ambisjoner og planlagte ekspedisjoner tegner et godt bilde av den aktive målgruppen vi ønsker å se i våre biler. Vi synes det er spesielt moro å overrekke Une en helt ny Nissan X-Trail, en bil bygget for aktive mennesker og familier. Vi har allerede «vært med» Une til Manaslu.  Det å se Birger N. Haug- banneren være med å prege fjelltoppene får frem «vinnerskallene» i oss, noe jeg håper at kommer kundene til gode!» sier Steinar.

Une Bergtatt stolt samarbeidspartner

Turen til Mount Everest går i mars 2017, vi i Birger N. Haug AS ønsker Une lykke til, og ser frem til et godt samarbeid!

 

Footer