Vi er stolte av å presentere nye Nissan LEAF, og av å være med på å bidra til et sunnere miljø og en bærekraftig utvikling innen bilindustrien.
29-01-24

Nissan - en foregangsprodusent av elbiler

Nye Nissan LEAF

Har du lekt med tanken om å gå over til elbil? Med lanseringen av nye Nissan LEAF trenger du ikke lure lenger! Verdens største produsent av elektriske kjøretøy har produsert en hel-elektrisk bil med elegant, dynamisk design og utmerket kjørekomfort. Dette er en trygg og moderne kombikupé med god plass til folk og utstyr i en aktiv hverdag. Et trykk på ProPILOT-knappen lar bilen parkere seg selv automatisk, og den samme teknologien holder stabil posisjon på veien, ved å både styre, bremse og akselerere for føreren. E-Pedal erstatter bremsepedalen i nye Nissan LEAF – samme pedal brukes faktisk både til akselerering og til bremsing av bilen. Som Nissan-forhandler er Birger N. Haug stolt over å kunne presentere LEAF og være med på å bidra til et sunnere miljø og en bærekraftig utvikling innen bilindustrien. Kan dette bli beste elbil i 2018? Test Nissan LEAF og bli overbevist du også!

Ta del i en bærekraftig fremtid – test elbil hos Birger N. Haug

Mye taler for kjøp eller leasing av elbil: Kjøring på fornybar energi, minimale bidrag til CO2- og tungmetall-utslipp, ingen drivstoffutgifter, stadig bedre batterikapasitet og flere elbil-ladestasjoner. Kjørelengde mellom hver lading avhenger selvfølgelig av vei- og føreforhold, hastighet og kjørestil, topografi og bruk av klimaanlegg. LEAF har et nytt 40 kWh-batteri som gir en rekkevidde på opptil 378 km under ultimate forhold. Selv om faktisk kjørelengde er noe kortere ved variable kjøreforhold, kan du stole på at LEAF med sine 150 HK tar deg trygt gjennom all slags terreng. Hjemmelader på 32 ampere gir med 1 times lading inntil 36,4 km i kjørelengde.

Krysser man denne 100 % el-drevne foregangsbilen med prisvinneren Nissan NV200, blir resultatet den elektriske varebilen e-NV200 Evalia. Kutt bedriftens driftskostnader og bli en brikke i en bærekraftig mobil fremtid med nullutslipp som mål! Lydløs kjøring letter varelevering i boligområder – og bilen kan gjerne kjøre innendørs. Andre elbil-fordeler er skattefradrag, bompengereduksjon og mindre vedlikehold grunnet færre bevegelige deler enn hos gjennomsnittsvarebilen. Uten forbrenningsmotor med girkasse, er oljeskift og motortrimming noe som tilhører fortiden. Avtal prøvekjøring ved en av våre avdelinger og test ut din nye, rullende arbeidskollega.

Helt nye Nissan MICRA - en tøff og intelligent liten råtass

En av de andre gode nyhetene Nissan deler med verden i 2017, er helt nye, sporty Nissan MICRA. Bilen har blitt enda smartere og har fått et atletisk, uttrykksfullt, sportsbilinspirert design. Nissan stopp/start-system begrenser tomgangskjøring og sørger for minimalt med utslipp. Intelligente funksjoner, spennende detaljer og super komfort preger femte generasjon av Nissan MICRA. En liten kruttønne som utfordrer standardene for småbiler når det gjelder både ytelse, design og komfort!

Stor familie? Sjekk ut PULSAR og X-TRAIL!

I PULSAR er det massevis av plass og høyt under taket, og det er god utsikt for alle. Dette er en sporty og kompakt 5-dørsbil hvor sikkerheten er satt i høysetet. Avansert teknologi og en rekke sikkerhetsfunksjoner gir trygg og komfortabel kjøring, og med Around View Monitors virtuelle fugleperspektivbilde av bilen blir lukeparkering barnemat. Nissan PULSAR er rett og slett en lettkjørt og romslig familekombi som er veldig lett å like.

Ser du etter familiebil, er det nesten obligatorisk å ta en titt på den oppgraderte utgaven av X-TRAlL, verdens mest solgte SUV. Her snakker vi intuitiv firehjulstrekk og eksepsjonelle kjøreegenskaper! X-TRAIL gir føreren en stødig og trygg følelse og sørger for god kjørekomfort på alt fra svingete grusveier til rette landeveier. Stål- og kromutforming med 19” lettmetallfelger og nye frontlys bidrar til det tøffe utseendet.

Nissan QASHQAI – for deg som søker eksklusivitet og komfort

Nissan QASHQAI, med sitt slanke, smarte design, er crossoveren du snur deg etter på gata - inntil du kjøper en selv! Her er det lagt vekt på hver minste detalj, både i interiør og i eksteriør, og SUV-en er en fornøyelse å sitte i. Fjerde generasjon QASHQAI har blitt oppgradert med blant annet ny grill, nye lykter og nye støtfangere. Firehjulstrekk, presis styring og utmerket veigrep sammen med bevegelsesdetektorer, blindsonevarsling og varsling om kryssende trafikk, gjør kjøreopplevelsen tryggere og mer komfortabel. Stillegående er den også med tykke dører som reduserer hjulstøy effektivt. Hos Birger N. Haug kan du bygge og tilpasse din nye QASHQAI akkurat slik du vil ha den. Velg mellom diesel- eller bensinmotor, manuell- eller automatgir, og kos deg med å sette sammen ekstrautstyr, farger og detaljer.

 

Kikker du etter noe helt annet? Hva med lille, snodige Nissan JUKE med sitt karakteristiske utseende og spreke fargekombinasjoner? JUKE er kvikk og fin i reaksjonene, svært god og oversiktlig å kjøre i bytrafikk. Bilen er lett å stige inn og ut av og man har god kontroll på alle hjørner.

 

Prøvekjøre bil fra Nissan? Finn din favorittmodell og registrer deg for prøvekjøring.