Vi har valgt å dele våre bruktbiler inn i to kategorier; Premium og Outlet. Hva kan du forvente når du kjøper en Premium bruktbil hos oss?
29-05-19

Hva får du når du kjøper en Premium bruktbil?

 

Se premium bruktbiler

 

Merkeforhandlertrygghet, servicehistorikk og tilstandsrapport

Alle våre Premium-biler har servicehistorikk og leveres med tilstandsrapport. Bilene i denne kategorien er ofte nesten nye biler og gjerne fra våre egne merker Nissan, Subaru og Hyundai. Vi gjør også større partikjøp av andre merker. Vi gir minimum 1 års garanti på våre Premium-biler.

Levering kostnadsfritt hjem på døren*

Kjøper du en Premium-bil av oss leverer vi den hjem til deg helt kostnadsfritt! Kontrakten må være signert og bilen betalt før levering kan skje. Vi leverer til alle privatadresser i Norge hvor det er mulig å komme til med vogntog. Unntak kan finnes og i disse tilfeller avtales nærmeste leveringssted i hvert enkelt tilfelle.

*Hjemlevering kan ikke kombineres med andre tilbud som gis under salget.

Garantert innbytte

Vi gir deg en seriøs innbyttepris uansett hvilken bil du har. Har du en bil du ønsker å selge er vi også interessert i å kjøpe den selv om du ikke kjøper ny bil av oss. Send oss gjerne informasjon om bilen du vurderer å selge, så tar vi kontakt med deg.

Finansiering ved kjøp av bil

Vi kan tilby deg en individuelt tilpasset finansieringsløsning gjennom vår samarbeidspartner Santander. I enkelte tilfeller opp til 10 års nedbetaling og fra 0,- kontant.

 

Ønsker du å se vårt utvalg av Premium bruktbiler eller lese om våre andre bruktbilkonsepter?

 

Se premium bruktbiler Les om Outlet bruktbiler Les om brukte elbiler