Bruktbil til salgs

Mitsubishi L200 Solgt

Mitsubishi L200 2,5 Instyle Double Cab - OUTLET-LAV/HØY-KROK-5 SETER - 2006, 159 980 km, kr 79 900,-

Totalpris:
kr 79 900,-

Bilen selges med 5 års reklamasjonsrett

Denne bilen selges av en bilforhandler og dette medfører at du som kjøper har 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler. Reklamasjonsretten kan brukes dersom bilen er i dårligere stand enn du som kjøper har grunn til å forvente, basert på bilens alder, kjørelengde og informasjon du har fått fra selger.

Bilen selges med garanti

Bruktbil garanti 0

Fulgt bilens serviceprogram

Selger garanterer at bilen har blitt vedlikeholdt i tråd med fabrikkens anbefalinger for serviceintervall og øvrig vedlikehold.

Bilen selges med bytterett

Denne bilen selges med bytterett fra forhandler. Det betyr at du som kjøper har mulighet til å bytte den mot en annen bil, i henhold til forhandlerens vilkår. Dette kan du gjøre dersom bilen du har kjøpt av en eller annen grunn ikke tilfredsstiller dine forventninger eller behov. Produktet tilbys for at du som kjøper skal føle deg helt trygg på at du ender opp med riktig bil for ditt behov.

Årsmodell:
2006
CO2-utslipp:
228
Km.stand.:
159980
Antall seter:
5
Farge:
Rød
Karosseri:
Pickup
Farge:
Rød
Antall dører:
4
Girkasse:
Manuell
Bilen står i:
Norge
Hjuldrift:
Firehjulsdrift
Salgsform:
Bruktbil til salgs
Avgiftsklasse:
Personbil
Effekt:
136
Drivlinje:
Diesel

Utstyr

 • Hengerfeste
 • ABS bremser
 • Airbag foran
 • Aluminiumsfelger
 • Antiskrens
 • Bagasjeromstrekk
 • El.vinduer
 • Leveres m Vinter og Sommerhjul
 • Pollenfilter
 • Radio/CD
 • Sentrallås m/fj.kontroll
 • Servostyring
 • Sommerhjul
 • Vinterhjul

Beskrivelse

* ARBEIDSHEST!
* LES HELE ANNONSEN

Romslig og høyreist pickup. Bilen har Hardtop og hengerfeste og vil passe utmerket som arbeidsbil eller for deg som i det daglige har behov for en bil som passer til varierte formål. Bilen selges med 2 sett dekk med bra mønster. Suveren fremkommelighet og muligheten til å bytte mellom høy/ lavgir.

Står klar til å prøvekjøres og kan leveres omgående!

Clutch tar ganske langt ut, så vi mistenker at clutch og svinghjul er noe slitt.
Selges derfor til gunstig pris og som rep.objekt grunnet omstendigheter. Har vært i daglig bruk og går ellers greit.


EU-godkjent frem til 30.04.2020.

Ikke dokumentert servicer siden 03.07.2013 på 92 882km i servicehefte. (Vi kan ikke gå god for servicer som ikke kan dokumenteres fra forhandler). Vi anbefaler at det utføres service m/ reg.reim bytte.
Kjøper oppfordres til å selv sette seg inn i fabrikantens vedlikeholdsplan. Servicehefte ligger i bilen.

* Bilen er ikke strøken i karosseri.

Omregistrering er inkludert i prisen.

Bilen reserveres ikke, og selges heller ikke usett. Førstemann til mølla.

SKAL DU SELGE BILEN DIN? VI KJØPER DEN GJERNE!
KONTAKT OSS FOR ET UFORPLIKTENDE TILBUD.

---


Dette er vårt OUTLET-KONSEPT.

Vi er ærlige med deg. Vi har begrenset kunnskap om bilen du kjøper hos oss, og derfor får du kjøpt den til en rimelig penge. Du må regne med at bilene vi selger i vårt OUTLET-KONSEPT vil medføre kostander til reparasjoner og vedlikehold i en størrelsesorden som ligger en del over hva det koster å vedlikeholde en helt ny bil. Dette er fordi både bruk og tidens tann har medført slitasje på bilen.

Biler som omsettes i Outlet omfatter gjerne biler i lavere prisklasser, eldre biler, biler utenfor nybilgaranti, biler med høy kilometerstand, biler med ukjente faktorer som ukjent eller manglende eier-, bruks, og servicehistorikk, leasing biler, leiebiler, m.m.

Bilen du kjøper hos oss er brukt, slitt og derfor billig. Bilene selges derfor uten garanti og tilstandsrapportTa kontakt med David på Tlf: 91103325 / dbo@bnh.no
Haidar på Tlf: 90185022 / hm@bnh.no
Mats på Tlf : 46924078 / mfr@bnh.no


Birger N. Haug AS , som Norges største forhandler av Nissan, Subaru og Hyundai har etablert et bilanlegget på 23.000 m2 i Røyken Næringspark. Anlegget består av klargjøring, verksted, innendørs parkering til ca 700 biler og et Outlet konsept med tanke på salg av billige bruktbiler på hele 1600 m2. Vi har et stort utvalg av brukte biler og gode parkeringsforhold bare 20 min fra Drammen og 40 min fra Oslo. Velkommen.

Åpningstider:
Mandag- fredag: 09-17
Lørdag: 11-15

Røyken Næringspark
Johan Follestads vei 15, 3474 ÅROS
Tel. 31 28 88 95

( NB! Hvis du kjører på GPS, så anbefaler vi å legge inn Smemyrveien og kjøre videre inn på industrifeltet til du ser vårt bygg. Dette da vår adresse ikke ligger på alle bilers GPS)

Finansiering
Ved behov for finansiering av enten hele eller deler av kjøpesummen, er vi behjelpelige med dette. Vi har et nært samarbeid med Santander, noe som sikrer en trygg og sikker kjøpsprosess.

Forsikring
Vi er behjelpelige med forsikring for din nye bil og har meget gode avtaler med landets største forsikringsselskaper. Vi har også rimelig Nissan og Subaru forsikring

Registrering
Som godkjent Autoreg forhandler av Statens Vegvesen ordner vi registreringen selv og kan dermed levere bil raskt. Dette krever enten bankid-brikke eller Bankid på mobil.

Velkommen til Birger N. Haug AS. Kvalitet og omtanke, siden 1947!

Vi tar forbehold om trykkfeil i annonse og utstyrsliste.


Finansiering

kr
kr
år
Rentesats
Du trenger å låne og må betale per måned

Birger N Haug AS avd Røyken

Birger N. Haug Røyken

Telefon 31 28 88 95

Johan Follestads vei 15, 3474 Åros

Kart