Kjøpe bruktbil

Ta kontakt

Finn din neste bil blant vårt store utvalg.

Trygg bruktbilhandel

Med 75 års erfaring med bil kan du være trygg på at du får den beste hjelpen hos oss, enten du skal kjøpe eller selge bruktbil. Kjøper vi bilen din får du oppgjør på dagen. Våre Premium bruktbiler leveres med servicehistorikk, tilstandsrapport og minimum 1 års garanti .

Lang erfaring og stort utvalg av elbil

Siden vi startet salget av Nissan Leaf i 2010 har vi solgt nærmere 10 000 elbiler! Vår brukte elbiler selges med tilstandsrapport og alle batterier gjennomgår en «helsesjekk». Slik kan vi gi deg den riktige veiledningen når du skal kjøpe elbil hos oss.

Premium og Outlet

Alle bruktbilene våre er merket med enten Premium eller Outlet. Vi selger bruktbiler i alle aldre og merker slik at du alltid skal kunne finne en bil som er riktig for deg. Vi hjelper deg gjerne med å finne en bil som passer både behovet og budsjettet ditt.

Innbytte

Har du en bil du ønsker å bytte inn? Vi tar gjerne imot bilen din når du skal kjøpe ny bil hos oss!  Vi gjør innbytte enkelt, trygt og praktisk.

Visste du at vi også gjerne kjøper  bilen din selv om du ikke handler ny hos oss.

Hva er en Premium bruktbil?

Mange av bruktbilene våre er nesten nye biler og er gjerne fra våre egne merker. Alle Premium-bilene har servicehistorikk, tilstandsrapport og minimum 1 års garanti.

Etter kontrakten er signert og bilen betalt, leverer vi kostnadsfritt hjem til deg eller til et avtalt leveringssted. Hjemlevering kan ikke kombineres med andre tilbud som gis under salget.

Se våre Premium-biler

Hvilke biler selges i Outlet?

I vår Outlet finner du gjerne biler i lavere prisklasser. Eldre biler, biler utenfor nybilgaranti og biler med høy kilometerstand. Bilene kan også mangle historikk om eier, bruk og service, og selges «som den er» uten tilstandsrapport og med redusert reklamasjonsmulighet. Da vi har begrenset kunnskap kan vi ikke garantere at bilen ikke har feil og mangler. Derfor selges Outlet-bilene svært rimelig.

Les om Outlet på tv2.broom

Ærlig og rimelig Outlet-kjøp

Dette er biler vi har begrenset kunnskap om, og derfor får du kjøpt de til en langt rimeligere pris enn en Premium bruktbil. Vi er alltid ærlige med deg om bilene vi selger i vår Outlet. På grunn av bruk og slitasje på bilen vil det medføre kostnader til reparasjoner og vedlikehold, gjerne en del over hva det koster å vedlikeholde en helt ny bil.

Se våre Outlet-biler

Høy kompetanse på brukt elbil

Kommer du til Birger N. Haug møter du sertifiserte mekanikere som har gått egne kurs hos Nissan, Subaru, Hyundai og MG. Vi har nøkkelkompetanse på garantihåndtering, og er en av forhandlere i Norge som har spesialverksted for batteribytte og for håndtering av skader på elbil. Når du kjøper bil av oss og bruke våre tjenester, sikrer du at din bil har riktig oppdatering til enhver tid.

Premium bruktbil

Nyere biler innenfor garantitiden.

Hva kjennetegner premium?

 • Merkeforhandlertrygghet
 • Servicehistorikk
 • Tilstandsrapport
 • Levering kostnadsfritt hjem på døren (kan ikke kombineres med andre tilbud som gis under salget)
 • Garantert innbytte
 • Finansiering ved kjøp av bil
 • Outlet bruktbil

  Outletbiler er utenfor garantitid og i forskjellig alder og stand.

  Hva kjennetegner outlet?

 • Godt merket
 • Gunstig pris
 • Bilen selges «som den er» uten tilstandsrapport
 • Redusert reklamasjonsmulighet
 • Kontakt oss

  Kontakt bruktbil
  Jeg ønsker

  Ofte stilte spørsmål

  Hva må jeg huske på ved innbyttebilen?

  Du vil få tilsendt en epost med alt du må huske på når du kommer inn med innbyttebilen. Det er blant annet:

  • Bilen din skal leveres inn med både sommer- og vinterhjul. Hjulsettet som ikke var med på takst blir nå vurdert.
  • Bilen din blir avregistrert og overført til oss, husk vognkort del 2.
  • Ta med BankID brikke eller BankID mobil for avregistrering av bil hos Statens Vegvesen.
  • Ta med alle papirer du har til bilen, samt vognmappe hvis denne ikke allerede ligger i bilen.
  • Ta med løst tilbehør som skal følge bilen, f.eks. ekstra hjulbolter, ladekabler ol.
  • Ta med alle nøkler som skal følge bilen (normalt to sett).
  • Ta med bagasjeromsskjuler/hattehylle.
  • Ta med navigasjons-CD/-DVD.
  • Ta med refleksvest og varseltrekant.
  • Rydd bilen for personlige eiendeler.
  • Ta ut eventuell bombrikke og overfør den til ny bil.
  • Husk å vaske bilen så vi kan utføre en mottakskontroll

  Våre verkstedtjenester

  Når du har kjøpt bil hos oss vil du få et varsel når det nærmer seg tid for service. Vi tar service på alle merker og har tilpasset service også for eldre biler. Dersom du skulle ha behov for andre verkstedtjenester så har vi et stort tjenesteutvalg. Hos oss får du alt til bilen din på ett sted. Les mer om våre verkstedtjenester.

  Hva skjer etter at jeg har fått bilen?

  Noen dager etter at du har fått bilen din vil salgskonsulenten som solgte deg bilen kontakte deg på telefon for å høre om alt er i orden. Det er viktig for oss at du er svært fornøyd og vi setter stor pris på dine tilbakemeldinger. Du vil derfor også motta en spørreundersøkelse som vi håper du tar deg tid til å svare på.

  Kan bilen leveres hjem til meg?

  Vi kan levere bilen hjem til deg!  Unntak kan forekomme dersom du bor på en adresse hvor det ikke er mulig å komme til for en stor lastebil. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby markedets beste betingelser på transport.

  Hvor raskt kan jeg få bilen?

  Normalt kan vi levere bilen på dagen.

  Registrering av bilen

  Birger N. Haug er Autoreg-forhandler sertifisert av Statens Vegvesen, og hjelper deg å få bilen registrert på dagen.

  Kan jeg kjøpe forsikring hos dere?

  Vi tilbyr noen av markedets beste forsikringer gjennom våre samarbeidspartnere If, Gjensidige, Tryg og Enter. Vi har merkeforsikringer slik at du får den forsikringen som passer best til akkurat den bilen du kjøper.

  Hvordan får jeg lån?

  Vi tilbyr inntil 100 % finansiering gjennom vår samarbeidspartner Santander Consumer Bank. Normalt vil en lånesøknad behandles raskt og oftest mens du venter. Dette gjør at betaling og utlevering av bilen kan skje raskt. Har du en innbyttebil så kan dette brukes som en egenkapital slik at lånekostnadene blir lavere. Våre salgskonsulenter vil hjelpe deg med lånesøknaden.

  Er det garanti på bruktbiler?

  Alle våre Premium-biler leveres med minst 1 års garanti. Biler under fem år leveres med gjenstående fabrikkgaranti. Bilene i denne kategorien har servicehistorikk og leveres med tilstandsrapport.

  Velger du å kjøpe en Outlet-bil vil du være omfattet av kjøpsloven i større grad enn om du hadde kjøpt bilen av en privatperson, noe som gir deg en ekstra trygghet. Les mer om Outlet.

  Hva gjør jeg med den bilen jeg har i dag?

  Vi tar gjerne bilen din i innbytte. Alder og antall kilometer har ingenting å si. Med våre ulike konsepter innen bruktbil har vi plass til alle! Dersom du allerede er i kontakt med en av våre salgskonsulenter vil vedkommende hjelpe deg med en verdivurdering av bilen. Dersom du ikke har kommet så langt kan du fylle ut skjemaet så blir du kontaktet av en medarbeider.

  Jeg vurderer å kjøpe ny bruktbil, hvor starter jeg?

  Å kjøpe ny bil trenger ikke å bety at bilen er helt ny fra fabrikk. For de aller fleste er det både mer lønnsomt og et smartere valg å kjøpe en bil som allerede har gått litt på veien.  Vi har brukte biler fra alle merker og prisklasser. Vi har valgt å dele inn bruktbilene våre i tre kategorier; PremiumOutlet og Elbil. Her finner du vårt store utvalg av bruktbiler. Våre salgskonsulenter gir deg råd og veiledning i å finne en bil som passer deg og dine behov.