Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Buskerud Bilsenter blir Birger N. Haug Buskerud AS

I august 2016 ble det klart at Birger N. Haug Holding AS hadde kjøpt opp Buskerud Bilsenter. Overtagelsen trådte i kraft fra 1. september, og fra 1. januar 2017 opererer delen av forretningen som selger Nissan under Birger N. Haug-navnet.

Buskerud Bilsenter blir Birger N. Haug Buskerud AS

Deler av Buskerud Bilsenter, som i august 2016 ble solgt til Birger N. Haug Holding AS, vil fra 1. januar driftes som en Birger N. Haug-avdeling. Buskerud Bilsenter hadde ved oppkjøpet agenturet på Nissan og Kia. Det er Nissan-agenturet som videreføres i regi av Birger N. Haug. Den delen av butikken som tidligere solgte Kia vil nå bli Hyundai-forhandler og operere under et annet navn, men fortsatt med Birger N. Haug Holding AS som eier. Avdelingen ledes av tidligere daglig leder i Buskerud Bilsenter, Frode Fossheim.

Ny daglig leder

Tom Erik Moen

Tom Erik Moen

Tidligere salgssjef for Nissan hos Buskerud Bilsenter, Tom Erik Moen, blir nå ny daglig leder for Birger N. Haug Buskerud. Moen har jobbet med salg av Nissan i snart 20 år og tar dermed med seg mye kompetanse og erfaring inn i nytt selskap. – Jeg er veldig positiv til å bli en del av et større konsern som Birger N. Haug, sier Tom Erik. – Vi får et større apparat i ryggen med felles støttefunksjoner, samtidig som det er med på å skape en solid arbeidsplass og en trygg fremtid for medarbeiderne.

Tom Erik har med seg 20 medarbeidere videre til Birger N. Haug og i tillegg til nysalg av Nissan tilbyr Buskerud-avdelingen bruktbilsalg og verkstedtjenester. – Vi er topp motiverte og klare for å videreføre det gode Nissan-tilbudet til både eksisterende og nye kunder i Lier- og Drammensområdet, avslutter Moen.

Strategisk oppkjøp

Resultatet av at Buskerud Bilsenter blir Birger N. Haug er en del av en vekststrategi som ble startet for flere år siden. Selskapet er godt etablert i Stor-Oslo med avdelinger på Økern, Rud, Lillestrøm og Follo fra før. I tillegg ble det etablert et stort klargjøringssenter og bruktbilavdeling på Røyken i 2015. Med oppkjøpet utvider selskapet vestover og kan dermed tilby sine produkter og tjenester til en enda større kundegruppe.

Ansatte Birger N. Haug Buskerud

Ansatte Birger N. Haug Buskerud

Ta kontakt med Birger N. Haug Buskerud

 

 

Footer