Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Kan bli lurt av falskt service-stempel

Stempel servicehefte merkeforhandler
Broom.no skriver i et innlegg fra 25. september at "lure-stempel" som kan benyttes i bilens serviceheftet selges på nettet. For en uoppmerksom bilkjøper kan man lett tro at bilen man vurderer har vært på service hos et merkeverksted så lenge serviceheftet har stempel på riktig sted.

Servicestempel med logo

Serviceheftet kan sees på som et verdihefte for bilen fordi det med riktig stempel og signatur beviser at bilen har tatt service hos et merkeverksted.  Det at bilen har fulgt serviceintervallene har mye å si for bilens verdi. I følge Brooms artikkel kan nå hvem som helst gå til anskaffelse av et stempel med bilmerke og for eksempel benytte dette i serviceheftet til en bil man planlegger å selge.

Dette stempelet kan kjøpes på finn.no for noen hundrelapper. Faksimile: www.finn.no

Kan fort bli lurt

For en uerfaren bilkunde som skal handle bil privat kan dette oppfattes som et ekte stempel fra merkeverksted. Dersom man ikke er kjent med hvordan dette normalt ser ut så er det lett å tro at dette er ekte.

Sjekk nøye

Et godt råd for å sjekke at bilen virkelig har vært på service hos et merkeverksted er å se til at firmanavn, adresse, telefonnummer og organisasjonsnummeret er med i stempelet. Dersom det kun har en merkelogo bør man ta en ekstra sjekk.

Service for alle biler

Birger N. Haug har tilpasset service for alle biler, både nyere og eldre. Les mer om våre servicetilbud.

Bestill service Kjøpe bruktbil?

 

Les hele artikkelen fra Broom.

Footer