Birger N. Haug tilbyr finansering både ved kjøp av bil og ved leasing i samarbeid med Santander.
29-06-17

Finansiering ved kjøp av bil

Finansiering ved lån

Gjennom vår samarbeidspartner Santander tilbyr vi billån til nye og brukte biler, uansett type. Du kan søke om finansiering med eller uten egenkapital, det er helt opp til deg. Med billån fra Santander gir vi deg også en fleksibel nedbetalingstid på inntil 10 år. Santander tar pant i bilen som eneste sikkerhet.

Leasing eller privatleie

Leasing er et god alternativ til å eie bilen og passer for deg som er opptatt av et forutsigbart bilhold. Som leietaker betaler du en månedsleie og disponerer bilen innenfor en avtalt periode og kjørelengde. Lengden på en leasingavtale vil variere men det mest vanlige er at man beholder bilen i 3-5 år.

Fordeler ved leasing:

  • forutsigbare månedlige kostnader
  • enkelt bilhold
  • alltid ny og sikker bil
  • du unngår å ta opp lån
  • null risiko for verditap

Vi hjelper deg med finansieringen

Har du spørsmål rundt finansering og hvilke muligheter som finnes så ta gjerne kontakt med en av våre avdelinger. Vi hjelper deg med søknaden og sikrer en trygg og smidig prosess.

Om Santander Consumer Bank

Santander er Norges største tilbyder av bilfinansiering og som kunde i Santander kan du også nyte godt av en rekke kundefordeler som bensin- og dieselrabatt, rabatter på leiebil, forsikringer knyttet til lånet ditt og betalingsfrie måneder.

Priseksempel billån fra Santander: 6,20 % nom./ 7,55 % eff. 35 % egenkapital, lånebeløp: kr.290 000,- o/5 år,
kostnad: kr.56 385,- totalt: kr.346 385,-.

Santander Consumer Bank logo rød