Hilde Astrid Ygranes Sæther (45), leder for kundesenteret, Gardermoen. 
17-03-22

“Det er innmari kult å jobbe i Birger N. Haug. Det er derfor jeg har vært her så lenge!” (Hilde Astrid)

Hvor lenge har du jobbet i Birger N. Haug?

Jeg har jobbet siden 2010. Tolv år da!

 

Hvorfor ble det Birger N. Haug?

Jeg begynte som bruktbilsekretær, på salg. Jeg var vikar i ett år og da jeg var ferdig der fikk jeg spørsmål om jeg ville være med og starte opp kundesenteret. Det var nystartet i 2011 og da takket jeg ja til det. Etter bare noen måneder fikk jeg spørsmål om jeg hadde lyst til å utvikle kundesenteret. Siden den gang har vi gått fra to til ni ansatte. Da vi startet hadde vi to bilmerker, nå har vi seks. Også har vi gått fra fire avdelinger til syv avdelinger. Så en ganske fin reise. 

 

Hvordan er det å jobbe der?

Hvis du skal jobbe i Birger N. Haug så må du ha endringsvilje. Her skjer ting fort og vi utvikler oss veldig raskt. Det er det som er så gøy. Ingen dager er like. I tillegg har vi eiere som tenker veldig langsiktig. Veldig fremoverlente. Det som er litt spesielt i bilbransjen nå er at vi går inn i en teknologiverden og med digitalisering. Så det er det som er skikkelig gøy nå. Å kunne heldigitalisere mange ting som har vært litt tungvint på servicemarkedet tidligere. 

 

Kan du ta meg gjennom hvordan en typisk arbeidsdag ser ut?

Vi tar imot alle henvendelser og bestillinger til alle syv verkstedene.
For meg er det å lede medarbeiderne i riktig retning og motivere dem til å gjøre en best mulig jobb i tråd med kundeverdiene våre - kvalitet og omtanke. Så vi svarer på telefon, e-post, chat og ringer også opp kunder og passer på at de tar service på bilen sin til riktig tid. Og EU-kontroll. Alt som en bil har behov for fra en kjøper en bil til en kjøper neste bil, det dekker kundesenteret til Birger N. Haug. 

 

Er det noen spesielle områder du føler du har utviklet deg på? 

Jeg har fått muligheten til å utvikle veldig mange fine medarbeidere. Det er det jeg synes er morsomt. I tillegg så får man være med på å bestemme eller påvirke hvilken retning bedriften skal ta. Man blir sett og hørt. Det er innmari kult å jobbe i Birger N. Haug, det er derfor jeg har vært her så lenge!

 

Kan du fortelle litt om miljøet og det sosiale på jobb?

Det er kjempegodt miljø. Det jo arbeidsmiljøet som gjør at det er gøy å gå på jobb hver eneste dag. 

 

Kan du fortelle om et godt minne fra jobben?

Jeg møtte mannen min på jobb. Vi jobbet på samme sted og nå er vi gift. Var ikke mer komplisert enn det! 

 

Hva er favorittbilen din?

Det må være den nye som kommer nå. Nissan ARIYA.