Birger N. Haugs klargjøringsanlegg i Røyken går for fullt om dagen. Mellom 12 000 og 15 000 biler går gjennom produksjonen hvert år.
05-10-18

15 000 biler gjennom klargjøring hvert år

Leaf på rekke og rad

Området utenfor Birger N. Haugs anlegg på Røyken er fylt opp av Nissan Leaf og andre biler som venter på klargjøring. Anlegget går med andre ord for fullt om dagen og på årsbasis går det mellom 12 000 og 15 000 biler gjennom produksjonen.

80 ansatte

Det 23.000 kvadratmeter store anlegget er arbeidsplass for 80 ansatte som utfører alle nødvendige tjenester på nye biler som kommer til Birger N. Haug (Nissan, Hyundai og Subaru). I tillegg klargjøres alle våre bruktbiler her. Tjenestene som utføres er blant annet teknisk og kosmetisk klargjøring, reparasjoner, utbedring av småskader, logistikk og transport.

Tesla og Jaguar på kundelisten

Det er ikke bare egne biler som går gjennom anlegget på Røyken. Våre tjenester er også populære for andre enn våre egne merker og vi kan da spesielt nevne Tesla og Jaguar.
–Det er ganske unikt at en bilforhandler har eget klargjøringssenter, og vi er svært stolte over at andre også ønsker å benytte våre tjenester, sier teknisk direktør Petter N. Haug.

Birger N. Haug Røyken flyfoto

Birger N. Haug Røyken. Foto: Petter N. Haug