Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Nytt klargjøringssenter i Røyken

Klargjøringssenter i Røyken
Birger N. Haugs nye klargjøringssenter i Røyken åpnet dørene i januar. I tillegg til klargjøring og antirustbehandling, tilbys det her også et stort utvalg av brukte biler. Det vil også være mulig å få utført reparasjon av småskader samt glassskader.

Kvalitet og omtanke i nytt klargjøringssenter

Birger N. Haug er opptatt av å levere god kvalitet. Det er viktig å sikre at våre kunder får en god opplevelse når de kjøper ny eller brukt bil. Med et nytt klargjøringssenter vil alle biler, nye og brukte, gå gjennom en grundig klargjøringsprosess.  Nye biler kommer rett fra havna i Drammen. Ved Birger N. Haug Røyken påmonteres utstyr og antirustbehandles bilene, for å sikre at bilen er optimalisert for norske forhold. Brukte biler blir grundig sjekket for feil og mangler, eventuelt reparert og klargjort for salg ved avdelingene i Røyken, Oslo, Bærum, Follo eller Romerike. På denne måten sikres kvaliteten også på bruktbil og våre kunder får Birger N. Haugs bruktbilgaranti.

Det er stor kapasitet ved det nye anlegget. Med et areal på hele 22 700 kvm er det duket for så mange som 14 000 vogngjennomganger ved full drift.

– Ved å sentralisere brukt og nybilproduksjonen i Røyken har vi god styring og kontroll kvaliteten og sikrer også raskere levering, sier Petter N. Haug, teknisk direktør.

Reparasjon av småskader

Ved hjelp av ny teknologi kan reparasjoner av småskader nå gjøres enklere og rimeligere enn tidligere. I tillegg er det et mer miljøvennlig alternativ. Har du småskader i lakken, kantkjørte felger, kjøpesenterbulker eller steinsprut på bilen. Da kan dette mest sannsynlig repareres med Fast Repair.

Bilpleie

I løpet av februar vil vi ved anlegget i Røyken også tilby bilpleie og shine-tjenester.

 

Kontakt Birger N. Haug Røyken

Footer