Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Med nye Navara på kundearrangement i klatreparken

Navara på kundearrangement
I forbindelse med introduksjon av nye Nissan Navara inviterte Birger N. Haug til en actionfylt familiedag 24. april, ved Høyt og Lavt i Sørum. Til tross for et lett snødekke på morgenen valgte hele 250 personer å tilbringe dagen sammen med oss!

Kundearrangement i klatreparken

Snøen forsvant fort og når solen dukket frem ble det en strålende dag. Mange fikk testet Nissan Navaras suverene egenskaper i form av fremkommelighet og komfort i testløypen. Tidvis var alle 7 testbilene ute i løypen. I tillegg var det mange som testet de andre modellene vi hadde med.

Aktiviteter for alle

Små og store koste seg med klatring, ansiktsmaling og en generelt svært aktiv dag. Det ble servert kortreist og meget god mat fra grillen i hyggelige omgivelser. Det var glade fjes og smilende barn på alle kanter, høyt og lavt. Det ble også observert apekatter, løver og tigere i parken hvilket trolig var en medvirkende årsak til alle de fornøyde barna vi hadde rundt oss.

 

Fornøyde kunder

Takk til alle som bidro til et flott arrangement!

«Tusen takk for et utrolig bra opplegg i klatreparken i dag. Moro å kjøre råtøffe Navara offroad på jordet, og 6 timer i tretoppene etterpå! Digge pølser og masse brus. Dette var en fantastisk dag for familie og venner.» Line Marita Amundsen Volle

Footer