Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Lakkbeskyttelse - Behold nybilglansen enda lenger

Norske værforhold og aktivt bruk av bilen gjør at lakken slites raskere. Skader i lakken kan igjen føre til rustdannelser. Heldigvis finnes det måter å beskytte lakken på.

Maxxol lakkforsegling

Et nordisk klima med mye vær gjør at lakken på bilene våre er ekstra utsatt. Dette sammen med andre faktorer som trafikk og mekanisk slitasje gjør at overflaten etterhvert vil bli matt. En matt lakk gjør at skitt fester seg lettere, noe som igjen kan føre til rustskader.

Maxxol Ceramic er en ny og unik coating med meget god beskyttelse mot sollys, oksidasjon, mekanisk slitasje og er ekstremt motstandsdyktig mot sterke vaskemidler.

Selv om lakken vil være mer motstandsdyktig med lakkbeskyttelse, vil det allikevel kunne komme riper. Med en rebehandling (anbefales etter 2 år/30000 km) vil man få tilbake nybilglansen.

Det er enklere for deg å holde bilen din ren med en lakkbeskyttelse av denne typen.

 

Paint Protection

Barn som skal ut og inn, lessing og lossing av bagasje eller kanskje lange negler? Det er mye som potensielt fører til slitasje på bilens lakk. For å beskytte spesielt utsatte områder slik som dørterskler, lastesoner og dørhåndtak har vi utviklet Paint Protection, som er en folie med formål om å være en ugjennomtrengelig, usynlig barriere.

Ferdig montert er Paint Protection opp mot usynlig på bilen. Folien har 10 års fabrikkgaranti.

Bestill Maxxol eller Paint Protection av våre salgskonsulenter når du kjøper ny bil.

Footer