Dette nettstedet bruker javascript. Hvis du aktiverer javascript blir brukeropplevelsen bedre.

Nyåpning Birger N. Haug Oslo

Første helgen i august var det duket for åpning av den nye butikken til Birger N. Haug i Oslo. Nybil-lokalene har fått et realt ansiktsløft og vi er stolte over å kunne invitere kunder inn til et av Oslos flotteste bilanlegg!

Nyeste Nissan butikkonsept

Et nytt butikkonsept fra Nissan er nå på plass både utvendig og innvendig. Det nye konseptet har fokus på det visuelle og god synlighet for kunden. Blant annet har man gått bort fra det tradisjonelle resepsjonsområdet og heller lagt opp til enkle kontaktpunkter med ulik grad av skjerming. Et eget EV-område med ladeprodukter og en tilbehørsvegg er andre elementer.

Ny ventesone for kunder

I tillegg til ny butikkinnredning har vi også fått på plass en flott ventesone for kunder som ønsker å vente hos oss mens bilen er på verksted. Ventesonen består blant annet av flere arbeidspulter med strømuttak samt skjermede sittegrupper hvor det er mulig sitte litt mer i fred.  Stadig flere velger å ta kvikkservice på bilen og med det nye interiøret er det tilrettelagt både for arbeid og avslapning.

Ny ventesone med arbeidsplasser

Ny ventesone med arbeidsplasser og skjermede sittegrupper.

Bilutleie og resepsjon

Resepsjonsområdet og bilutleie er også nytt og flyttet lengre bak i lokalene. Dette gir en god oversikt for kunder når de kommer inn. Totalt sett har vi fått et lyst og moderne anlegg som vi gleder oss til å vise frem!

Besøk oss

Footer